Nabeschouwing PSG - Nice (3-0) || Ligue 1 2017/2018

Vrijdag 27 oktober 2017 - 20:45 uur

PSG - Nice

In de Ligue 1 2017/2018 neemt PSG het vrijdag 27 oktober 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nice. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Nice live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Nice (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Nice is onder leiding van scheidsrechter Tony Chapron geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Paris Saint Germain kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van E. Cavani. Paris Saint Germain vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Cavani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Dante zorgde ervoor dat Paris Saint Germain in de 52e minuut op 3-0 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Chapron, waardoor PSG dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE PSG - Nice 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Nice teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 1-0
31' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van A. Di Maria Paris Saint Germain 2-0
52' Eigen doelpunt Paris Saint Germain Eigen doelpunt Dante Paris Saint Germain 3-0
66' Wissel Nice Wissel A. Tameze voor N. Mendy Nice
66' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Lo Celso voor A. Rabiot Paris Saint Germain
72' Wissel Nice Wissel A. Plea voor M. Balotelli Nice
78' Wissel Nice Wissel A. Saint-Maximin voor P. Lees Melou Nice
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Pastore voor K. Mbappe Paris Saint Germain
85' Wissel Paris Saint Germain Wissel Lucas voor E. Cavani Paris Saint Germain
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Nice
Opstellingen PSG - Nice
De opstellingen van PSG en Nice zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nice zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing PSG - Nice

PSG en Nice treffen elkaar in de 11e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Chapron en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Nice in de Ligue 1 vond plaats op 30 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nice. Op basis van de afgelopen 24 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel PSG als Nice wisten 10 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Winst PSG 10
Winst Nice 10
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Nice terugvinden op de 14e plaats.