Nabeschouwing PSG - Saint-Étienne (3-0) || Ligue 1 2017/2018

Vrijdag 25 augustus 2017 - 20:45 uur



In de Ligue 1 2017/2018 neemt PSG het vrijdag 25 augustus 2017 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Parc des Princes in Paris.

Via de PSG - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSG - Saint-Étienne (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen PSG en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Clement Turpin geëindigd in een 3-0 overwinning voor PSG. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. E. Cavani maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Paris Saint Germain vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Paris Saint Germain vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Motta op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was E. Cavani van Paris Saint Germain die de 3-0 wist te maken in de 89e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Clement Turpin, waardoor PSG dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken PSG - Saint-Étienne
Goals
3
0
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
14
12
Schoten op doel
4
2
Passes
597
379
Overtredingen
20
12
Buitenspel
0
1
Corners
8
3
LIVE PSG - Saint-Étienne 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSG - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor S. Janko Saint-Étienne
20' Penalty Paris Saint Germain Penalty E. Cavani Paris Saint Germain 1-0
39' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor T. Meunier Paris Saint Germain
46' Gele kaart Paris Saint Germain Gele kaart voor P. Kimpembe Paris Saint Germain
50' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor K. Theophile-Catherine Saint-Étienne
51' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt T. Motta met assist van Marquinhos Paris Saint Germain 2-0
65' Wissel Saint-Étienne Wissel V. Pajot voor D. Maiga Saint-Étienne
71' Wissel Saint-Étienne Wissel L. Lacroix voor S. Gabriel Saint-Étienne
78' Wissel Saint-Étienne Wissel O. Tannane voor R. Hamouma Saint-Étienne
80' Wissel Paris Saint Germain Wissel Y. Berchiche voor L. Kurzawa Paris Saint Germain
83' Wissel Paris Saint Germain Wissel J. Draxler voor A. Di Maria Paris Saint Germain
84' Wissel Paris Saint Germain Wissel G. Lo Celso voor J. Pastore Paris Saint Germain
87' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor O. Tannane Saint-Étienne
89' Doelpunt Paris Saint Germain Doelpunt E. Cavani met assist van T. Meunier Paris Saint Germain 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting PSG - Saint-Étienne
Opstellingen PSG - Saint-Étienne
De opstellingen van PSG en Saint-Étienne zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat PSG gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Saint-Étienne zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Óscar García Junyent
Wissels Saint-Étienne
# Speler Pos.
30 Jessy Moulin K
4 Léo Lacroix V
8 Assane Dioussé El Hadji M
5 Vincent Pajot M
27 Robert Berič A
10 Oussama Tannane A
9 Loïs Diony A
Voorbeschouwing PSG - Saint-Étienne

PSG en Saint-Étienne treffen elkaar in de 4e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Clement Turpin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen PSG en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 14 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor PSG. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is PSG favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst PSG 12
Winst Saint-Étienne 5
Gelijkspel 7
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel PSG op een 1e positie staat, terwijl we Saint-Étienne terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
PSG - Saint-Étienne Opstelling PSG Opstelling Saint-Étienne Live PSG - Saint-Étienne Live PSG - Saint-Étienne kijken PSG - Saint-Étienne kijken Live PSG - Saint-Étienne stream PSG - Saint-Étienne Fox Sports Nabeschouwing PSG - Saint-Étienne Uitslag PSG - Saint-Étienne Statistieken PSG - Saint-Étienne Ligue 1 2017/2018 PSG - Saint-Étienne wedden PSG - Saint-Étienne gokken PSG - Saint-Étienne Unibet