Nabeschouwing Rennes - Caen (0-1) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 30 september 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Rennes het zaterdag 30 september 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Caen. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Caen (0-1)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Caen is onder leiding van scheidsrechter Amaury Delerue geëindigd in een 0-1 overwinning voor Caen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van R. Bensebaini zette Caen op een 0-1 voorsprong in de 34e minuut van de wedstrijd.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Caen.

LIVE Rennes - Caen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Rennes Gele kaart voor R. Bensebaini Rennes
21' Gele kaart Caen Gele kaart voor I. Santini Caen
24' Gele kaart Rennes Gele kaart voor H. Traore Rennes
34' Eigen doelpunt Caen Eigen doelpunt R. Bensebaini Caen 0-1
46' Gele kaart Rennes Gele kaart voor W. Khazri Rennes
52' Wissel Rennes Wissel F. Maouassa voor M. Amalfitano Rennes
64' Wissel Caen Wissel V. Bessat voor J. Repas Caen
70' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor R. Bensebaini Rennes
72' Wissel Caen Wissel B. Sankoh voor H. Bazile Caen
75' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Bourigeaud Rennes
81' Wissel Caen Wissel J. Nkololo voor R. Rodelin Caen
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Caen
Opstellingen Rennes - Caen
De opstellingen van Rennes en Caen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Caen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach
Voorbeschouwing Rennes - Caen

Rennes en Caen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Amaury Delerue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 14 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Rennes favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Caen slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rennes 6
Winst Caen 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rennes op een 15e positie staat, terwijl we Caen terugvinden op de 8e plaats.