Nabeschouwing Rennes - Dijon (2-2) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Rennes het zaterdag 19 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Dijon. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Dijon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Dijon (2-2)

De Ligue 1 2017/2018 wedstrijd tussen Rennes en Dijon geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door N. Mubele, waarmee Rennes met 1-0 de leiding nam. Rennes vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Mubele op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 51e minuut wist Dijon de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Kwon Chang-Hoon.

J. Tavares zette Dijon even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Thomas Leonard toegekende penalty wist te benutten.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Rennes - Dijon 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Dijon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Rennes Doelpunt N. Mubele met assist van I. Sarr Rennes 1-0
32' Gele kaart Dijon Gele kaart voor C. Yambere Dijon
46' Doelpunt Rennes Doelpunt N. Mubele met assist van B. Andre Rennes 2-0
51' Doelpunt Dijon Doelpunt Kwon Chang-Hoon Dijon 2-1
66' Gele kaart Dijon Gele kaart voor F. Chafik Dijon
68' Wissel Rennes Wissel S. J. Lea voor M. Amalfitano Rennes
69' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. Andre Rennes
74' Wissel Dijon Wissel J. Tavares voor F. Sammaritano Dijon
77' Wissel Rennes Wissel L. Baal voor F. Maouassa Rennes
86' Wissel Dijon Wissel V. Rosier voor F. Chafik Dijon
86' Wissel Dijon Wissel D. Bahamboula voor F. Balmont Dijon
87' Gele kaart Dijon Gele kaart voor J. Tavares Dijon
91' Gele kaart Rennes Gele kaart voor E. Mexer Rennes
91' Penalty Dijon Penalty J. Tavares Dijon 2-2
92' Gele kaart Dijon Gele kaart voor O. Haddadi Dijon
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Dijon
Opstellingen Rennes - Dijon
De opstellingen van Rennes en Dijon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rennes gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Dijon zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.