Nabeschouwing Rennes - Nancy (2-0) || Ligue 1 2016/2017

Zaterdag 20 augustus 2016 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Rennes het zaterdag 20 augustus 2016 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Nancy. De wedstrijd wordt gespeeld in Roazhon Park in Rennes.

Via de Rennes - Nancy live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rennes - Nancy (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Rennes en Nancy is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 2-0 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 23e minuut dacht Rennes op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Gourcuff. Helaas voor Rennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut was het Rennes dat via G. Sio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mikael Lesage.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mikael Lesage niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

LIVE Rennes - Nancy 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rennes - Nancy teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Nancy Gele kaart voor V. Muratori Nancy
23' Doelpunt Rennes Doelpunt Y. Gourcuff met assist van R. Danzé Rennes
28' Gele kaart Nancy Gele kaart voor J. Cétout Nancy
40' Gele kaart Rennes Gele kaart voor G. Sio Rennes
58' Gele kaart Rennes Gele kaart voor B. André Rennes
62' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Pedro Henrique Rennes
64' Wissel Rennes Wissel K. Grosicki voor Pedro Henrique Rennes
67' Gele kaart Rennes Gele kaart voor G. Fernandes Rennes
72' Wissel Rennes Wissel E. Lenjani voor W. Saïd Rennes
72' Wissel Nancy Wissel C. Mandanne voor M. Dalé Nancy
75' Wissel Nancy Wissel D. Guidileye voor S. N’Guessan Nancy
76' Wissel Nancy Wissel L. Puyo voor Y. Ait Bennasser Nancy
81' Doelpunt Rennes Doelpunt G. Sio met assist van L. Baal Rennes
90' Wissel Rennes Wissel K. Erasmus voor G. Sio Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Rennes - Nancy
Opstellingen Rennes - Nancy

Voorbeschouwing Rennes - Nancy

Rennes en Nancy treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rennes en Nancy in de Ligue 1 vond plaats op 30 maart 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Nancy. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Nancy favoriet. 5 keer wist de ploeg van Rennes te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Rennes. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.