Nabeschouwing Saint-Étienne - Toulouse (2-0) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 14 januari 2018 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Saint-Étienne het zondag 14 januari 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Geoffroy-Guichard in Saint-etienne.

Via de Saint-Étienne - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Saint-Étienne - Toulouse (2-0)

Het Ligue 1 duel tussen Saint-Étienne en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Mikael Lesage geëindigd in een 2-0 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. R. Beric maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Saint-Étienne vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Saint-Étienne opnieuw te scoren. In de 86e minuut was het A. Diousse die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Saint-Étienne.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Saint-Étienne.

LIVE Saint-Étienne - Toulouse 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Saint-Étienne - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Saint-Étienne Wissel O. Selnaes voor V. Pajot Saint-Étienne
38' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Gradel Toulouse
45' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor A. Delort Toulouse
45' Penalty Saint-Étienne Penalty R. Beric Saint-Étienne 1-0
57' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Diousse voor R. Hamouma Saint-Étienne
59' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor A. Delort Toulouse
69' Wissel Toulouse Wissel Y. Sanogo voor G. Imbula Toulouse
76' Wissel Saint-Étienne Wissel K. Monnet-Paquet voor R. Beric Saint-Étienne
76' Wissel Toulouse Wissel J. Durmaz voor Somalia Toulouse
80' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor B. Dabo Saint-Étienne
86' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt A. Diousse Saint-Étienne 2-0
92' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor K. Adou Toulouse
Video hoogtepunten en samenvatting Saint-Étienne - Toulouse
Opstellingen Saint-Étienne - Toulouse

Voorbeschouwing Saint-Étienne - Toulouse

Saint-Étienne en Toulouse treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikael Lesage en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Saint-Étienne en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 29 oktober 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Toulouse favoriet. 9 keer wist de ploeg van Saint-Étienne te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Saint-Étienne. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Saint-Étienne 6
Winst Toulouse 9
Gelijkspel 10
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Saint-Étienne op een 17e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 18e plaats.