Nabeschouwing Strasbourg - Angers SCO (2-2) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 28 oktober 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Strasbourg het zaterdag 28 oktober 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Angers SCO. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Angers SCO live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Angers SCO (2-2)

De Ligue 1 2017/2018 wedstrijd tussen Strasbourg en Angers SCO geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 28 minuten. K. Lala maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Strasbourg vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Angers SCO kwam in de 68e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Ekambi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 76e minuut zette K. Ekambi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Angers SCO de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Terrier de 2-2 maakte voor Strasbourg. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Strasbourg - Angers SCO 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Angers SCO teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor M. Pavlovic Angers SCO
28' Penalty Strasbourg Penalty K. Lala Strasbourg 1-0
33' Gele kaart Angers SCO Gele kaart voor B. Santamaria Angers SCO
57' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor M. Terrier Strasbourg
61' Wissel Angers SCO Wissel G. Sunu voor A. Fulgini Angers SCO
64' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Goncalves Strasbourg
68' Doelpunt Angers SCO Doelpunt K. Ekambi met assist van T. Mangani Angers SCO 1-1
70' Wissel Angers SCO Wissel B. Guillaume voor M. Pavlovic Angers SCO
76' Doelpunt Angers SCO Doelpunt K. Ekambi met assist van G. Sunu Angers SCO 1-2
78' Doelpunt Strasbourg Doelpunt M. Terrier met assist van K. Lala Strasbourg 2-2
79' Wissel Strasbourg Wissel J. Blayac voor J. Martin Strasbourg
83' Wissel Strasbourg Wissel I. Sacko voor M. Terrier Strasbourg
86' Wissel Angers SCO Wissel L. Coulibaly voor F. Tait Angers SCO
87' Wissel Strasbourg Wissel S. Bahoken voor J. Da Costa Strasbourg
89' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor B. Kamara Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Angers SCO
Opstellingen Strasbourg - Angers SCO
De opstellingen van Strasbourg en Angers SCO zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Angers SCO zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.