Nabeschouwing Strasbourg - Guingamp (0-2) || Ligue 1 2017/2018

Vrijdag 12 januari 2018 - 20:45 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Strasbourg het vrijdag 12 januari 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Guingamp. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Guingamp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Guingamp (0-2)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Guingamp is onder leiding van scheidsrechter Sébastien Moreira geëindigd in een 0-2 overwinning voor Guingamp. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Y. Salibur, waarmee Guingamp met 0-1 de leiding nam. Guingamp vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Benezet op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Guingamp.

LIVE Strasbourg - Guingamp 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Guingamp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Guingamp Doelpunt Y. Salibur met assist van M. Coco Guingamp 0-1
14' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor M. Diallo Guingamp
15' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Goncalves Strasbourg
16' Doelpunt Guingamp Doelpunt N. Benezet met assist van J. Briand Guingamp 0-2
34' Gele kaart Guingamp Gele kaart voor P. Rebocho Guingamp
41' Wissel Strasbourg Wissel J. Blayac voor I. Sacko Strasbourg
64' Wissel Strasbourg Wissel D. Foulquier voor E. Seka Strasbourg
68' Wissel Guingamp Wissel L. Blas voor N. Benezet Guingamp
73' Wissel Guingamp Wissel M. Thuram voor M. Coco Guingamp
77' Wissel Strasbourg Wissel I. Saadi voor S. Bahoken Strasbourg
85' Wissel Guingamp Wissel F. Tabanou voor P. Rebocho Guingamp
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Guingamp
Opstellingen Strasbourg - Guingamp

Voorbeschouwing Strasbourg - Guingamp

Strasbourg en Guingamp treffen elkaar in de 20e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sébastien Moreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Guingamp in de Ligue 1 vond plaats op 27 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Guingamp. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Guingamp favoriet. 1 keer wist de ploeg van Strasbourg te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Strasbourg. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Strasbourg 0
Winst Guingamp 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 11e positie staat, terwijl we Guingamp terugvinden op de 8e plaats.