Nabeschouwing Strasbourg - Lille (3-0) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 13 augustus 2017 - 15:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Strasbourg het zondag 13 augustus 2017 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lille. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Lille live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Lille (3-0)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Lille is onder leiding van scheidsrechter Johan Hamel geëindigd in een 3-0 overwinning voor Strasbourg. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor M. Maignan in de 63e minuut, waardoor LOSC Lille met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 74 minuten was het J. Martin die Strasbourg op een 1-0 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Strasbourg vervolgens op 2-0. Het was D. Lienard die vanaf 11 meter wist te scoren in de 82e minuut.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van Strasbourg, waarmee J. Grimm zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Johan Hamel, waardoor Strasbourg dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Strasbourg - Lille 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Lille teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Wissel LOSC Lille Wissel Y. Bissouma voor T. Mendes LOSC Lille
19' Wissel LOSC Lille Wissel Thiago Maia voor K. Malcuit LOSC Lille
33' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor F. Ballo Toure LOSC Lille
38' Wissel LOSC Lille Wissel R. K. NGuessan voor F. Ballo Toure LOSC Lille
60' Wissel Strasbourg Wissel A. Goncalves voor J. Da Costa Strasbourg
63' Rode kaart LOSC Lille Rode kaart voor M. Maignan LOSC Lille
70' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor B. Corgnet Strasbourg
71' Wissel Strasbourg Wissel D. Lienard voor Y. Salmier Strasbourg
74' Doelpunt Strasbourg Doelpunt J. Martin met assist van D. Lienard Strasbourg 1-0
81' Gele kaart LOSC Lille Gele kaart voor Edgar Ie LOSC Lille
82' Penalty Strasbourg Penalty D. Lienard Strasbourg 2-0
85' Wissel Strasbourg Wissel J. Grimm voor B. Corgnet Strasbourg
88' Doelpunt Strasbourg Doelpunt J. Grimm Strasbourg 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Lille
Opstellingen Strasbourg - Lille
De opstellingen van Strasbourg en Lille zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Lille zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.