Nabeschouwing Strasbourg - Metz (2-2) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 1 april 2018 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Strasbourg het zondag 1 april 2018 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Metz. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Metz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Metz (2-2)

De Ligue 1 2017/2018 wedstrijd tussen Strasbourg en Metz geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door S. Bahoken, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van E. Riviere in de 24e minuut zorgde er even later voor dat Metz weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 46e minuut zette F. Mollet zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Metz de leiding in de wedstrijd nam.

In de 64e minuut werd A. Ndour van Strasbourg met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Strasbourg het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 77e minuut moest Metz verder met een man minder, nadat V. Selimovic een tweede gele kaart kreeg. Na 80 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat E. Seka de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Strasbourg - Metz 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Metz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Strasbourg Doelpunt S. Bahoken Strasbourg 1-0
24' Penalty Metz Penalty E. Riviere Metz 1-1
25' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor A. Ndour Strasbourg
28' Gele kaart Metz Gele kaart voor N. Roux Metz
38' Gele kaart Metz Gele kaart voor V. Selimovic Metz
41' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor P. Martinez Strasbourg
46' Doelpunt Metz Doelpunt F. Mollet met assist van M. Dossevi Metz 1-2
56' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor J. Martin Strasbourg
60' Wissel Metz Wissel F. Diagne voor I. Balliu Metz
61' Gele kaart Metz Gele kaart voor M. Niakhate Metz
64' Rode kaart Strasbourg Rode kaart voor A. Ndour Strasbourg
65' Wissel Strasbourg Wissel A. Goncalves voor J. Blayac Strasbourg
67' Wissel Metz Wissel G. Mandjeck voor F. Mollet Metz
70' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor D. Lienard Strasbourg
72' Wissel Strasbourg Wissel M. Terrier voor J. Martin Strasbourg
77' Tweede gele kaart Metz Tweede gele kaart voor V. Selimovic Metz
77' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor S. Bahoken Strasbourg
80' Doelpunt Strasbourg Doelpunt E. Seka Strasbourg 2-2
92' Wissel Metz Wissel I. Niane voor E. Riviere Metz
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Metz
Opstellingen Strasbourg - Metz

Voorbeschouwing Strasbourg - Metz

Strasbourg en Metz treffen elkaar in de 31e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Strasbourg en Metz in de Ligue 1 vond plaats op 20 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Metz. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Strasbourg als Metz wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Strasbourg 2
Winst Metz 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Strasbourg op een 15e positie staat, terwijl we Metz terugvinden op de 20e plaats.