Nabeschouwing Strasbourg - Nantes (1-2) || Ligue 1 2017/2018

Zondag 24 september 2017 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Strasbourg het zondag 24 september 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nantes. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Meinau in Strasbourg.

Via de Strasbourg - Nantes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Strasbourg - Nantes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Strasbourg en Nantes is onder leiding van scheidsrechter Sébastien Desiage geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nantes. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Da Costa, waarmee Strasbourg met 1-0 de leiding nam. Nantes kwam in de 13e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Thomasson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 24e minuut zette L. Dubois zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nantes de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sébastien Desiage, waardoor Nantes dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Strasbourg - Nantes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Strasbourg - Nantes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Strasbourg Doelpunt J. Da Costa met assist van J. Martin Strasbourg 1-0
13' Doelpunt Nantes Doelpunt A. Thomasson met assist van N. Pallois Nantes 1-1
24' Doelpunt Nantes Doelpunt L. Dubois Nantes 1-2
41' Gele kaart Nantes Gele kaart voor A. Girotto Nantes
46' Gele kaart Strasbourg Gele kaart voor E. Seka Strasbourg
58' Wissel Strasbourg Wissel J. Blayac voor I. Sacko Strasbourg
64' Wissel Nantes Wissel D. Alcibiade voor N. Pallois Nantes
74' Wissel Nantes Wissel K. Coulibaly voor E. Sala Nantes
74' Wissel Strasbourg Wissel M. Terrier voor J. Da Costa Strasbourg
80' Wissel Nantes Wissel R. Krhin voor A. Thomasson Nantes
82' Wissel Strasbourg Wissel A. Goncalves voor B. Corgnet Strasbourg
Video hoogtepunten en samenvatting Strasbourg - Nantes
Opstellingen Strasbourg - Nantes
De opstellingen van Strasbourg en Nantes zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Strasbourg gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Nantes zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.