Nabeschouwing Toulouse - Montpellier (1-0) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 20:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Toulouse het zaterdag 12 augustus 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Montpellier. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Montpellier live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Montpellier (1-0)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Montpellier is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Toulouse. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. J. Durmaz maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Toulouse vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Toulouse.

LIVE Toulouse - Montpellier 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Montpellier teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor C. Jullien Toulouse
12' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor S. Camara Montpellier
31' Wissel Toulouse Wissel Somalia voor C. Michelin Toulouse
34' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Z. Machach Toulouse
43' Penalty Toulouse Penalty J. Durmaz Toulouse 1-0
46' Wissel Montpellier Wissel S. Sessegnon voor K. Berigaud Montpellier
53' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor F. Moubandje Toulouse
56' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor Sio Montpellier
56' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Y. Cahuzac Toulouse
58' Wissel Montpellier Wissel C. Ninga voor Sio Montpellier
65' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor O. Toivonen Toulouse
74' Wissel Montpellier Wissel R. Aguilar voor S. Camara Montpellier
76' Wissel Toulouse Wissel Y. Sanogo voor Z. Machach Toulouse
93' Gele kaart Montpellier Gele kaart voor P. Mendes Montpellier
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Montpellier
Opstellingen Toulouse - Montpellier
De opstellingen van Toulouse en Montpellier zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Montpellier zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Pascal Dupraz
Coach Michel Der Zakarian
Voorbeschouwing Toulouse - Montpellier

Toulouse en Montpellier treffen elkaar in de 2e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Montpellier in de Ligue 1 vond plaats op 2 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Toulouse. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Montpellier favoriet. 7 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Toulouse. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Toulouse 4
Winst Montpellier 7
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 13e positie staat, terwijl we Montpellier terugvinden op de 9e plaats.