Nabeschouwing Toulouse - Rennes (1-2) || Ligue 1 2010/2011

Zondag 20 februari 2011 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Toulouse het zondag 20 februari 2011 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rennes.

Via de Toulouse - Rennes live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Rennes (1-2)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Rennes is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rennes. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 46e minuut dacht Rennes op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. MVila. Helaas voor Rennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Toulouse dat via K. Théophile Catherine dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Montaño dacht na 87 minuten te scoren voor Rennes, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Toulouse - Rennes
1
2
LIVE Toulouse - Rennes 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Rennes teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Doelpunt Rennes Doelpunt Y. MVila Rennes
46' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor A. Devaux Toulouse
46' Wissel Rennes Wissel F. Lemoine voor S. Dalmat Rennes
61' Eigen doelpunt Toulouse Eigen doelpunt K. Théophile Catherine Toulouse
64' Gele kaart Rennes Gele kaart voor Y. MVila Rennes
64' Wissel Rennes Wissel J. Leroy voor Abdoul Camara Rennes
78' Wissel Toulouse Wissel W. Ben Yedder voor Paulo Machado Toulouse
79' Wissel Toulouse Wissel F. Mansaré voor F. Tabanou Toulouse
87' Penalty Rennes Penalty V. Montaño J. Leroy Rennes
87' Wissel Toulouse Wissel A. Ahamada voor M. Vidal Toulouse
89' Wissel Rennes Wissel T. Doumbia voor R. Boukari Rennes
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Rennes
Opstellingen Toulouse - Rennes

Voorbeschouwing Toulouse - Rennes

Toulouse en Rennes treffen elkaar in de 24e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Rennes in de Ligue 1 vond plaats op 3 oktober 2010 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rennes. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Rennes favoriet. 6 keer wist de ploeg van Toulouse te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Toulouse. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.