Nabeschouwing Toulouse - Saint-Étienne (0-3) || Ligue 1 2016/2017

Zondag 29 januari 2017 - 17:00 uur

In de Ligue 1 2016/2017 neemt Toulouse het zondag 29 januari 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Saint-Étienne. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium Municipal in Toulouse.

Via de Toulouse - Saint-Étienne live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Saint-Étienne (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Saint-Étienne is onder leiding van scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles geëindigd in een 0-3 overwinning voor Saint-Étienne. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Saint-Étienne op voorsprong te komen via een doelpunt van N. Roux. Helaas voor Saint-Étienne werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut moest Somália van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Toulouse verder met een speler minder. K. Monnet-Paquet dacht na 55 minuten te scoren voor Saint-Étienne, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 67e minuut scoorde Saint-Étienne via N. Roux, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

LIVE Toulouse - Saint-Étienne 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Saint-Étienne teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Penalty Saint-Étienne Penalty N. Roux Saint-Étienne
9' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor A. Lafont Toulouse
12' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor J. Veretout Saint-Étienne
26' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor K. Malcuit Saint-Étienne
47' Rode kaart Toulouse Rode kaart voor Somália Toulouse
51' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor N. Roux Saint-Étienne
55' Doelpunt Saint-Étienne Doelpunt K. Monnet-Paquet met assist van F. Pogba Saint-Étienne
57' Gele kaart Saint-Étienne Gele kaart voor K. Théophile Catherine Saint-Étienne
60' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor M. Braithwaite Toulouse
64' Wissel Toulouse Wissel O. Toivonen voor C. Jean Toulouse
67' Penalty Saint-Étienne Penalty N. Roux Saint-Étienne
69' Wissel Saint-Étienne Wissel F. Lemoine voor J. Veretout Saint-Étienne
70' Wissel Toulouse Wissel P. Ninkov voor J. Durmaz Toulouse
73' Wissel Saint-Étienne Wissel A. Nordin voor H. Keyta Saint-Étienne
75' Wissel Toulouse Wissel J. Pi voor O. Trejo Toulouse
82' Wissel Saint-Étienne Wissel B. Dabo voor R. Hamouma Saint-Étienne
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Saint-Étienne
Opstellingen Toulouse - Saint-Étienne

Voorbeschouwing Toulouse - Saint-Étienne

Toulouse en Saint-Étienne treffen elkaar in de 22e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bartolomeu Varela Teles en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Saint-Étienne in de Ligue 1 vond plaats op 28 augustus 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 23 duels tussen beide ploegen is Toulouse favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Saint-Étienne slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.