Nabeschouwing Valenciennes - Caen (2-1) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 2 oktober 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Valenciennes het zaterdag 2 oktober 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Caen.

Via de Valenciennes - Caen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Caen (2-1)

Het Ligue 1 duel tussen Valenciennes en Caen is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Valenciennes. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 24e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Pujol. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 29e minuut was het Valenciennes dat via M. Samassa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Y. El-Arabi dacht na 71 minuten te scoren voor Caen, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Caen
2
1
LIVE Valenciennes - Caen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Caen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Valenciennes Doelpunt G. Pujol met assist van D. Ducourtioux Valenciennes
29' Doelpunt Valenciennes Doelpunt M. Samassa met assist van D. Ducourtioux Valenciennes
46' Wissel Caen Wissel T. Heurtaux voor P. Barzola Caen
49' Wissel Caen Wissel A. Raineau voor G. Tafforeau Caen
66' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor D. Ducourtioux Valenciennes
66' Wissel Caen Wissel S. Yatabaré voor K. Traoré Caen
67' Wissel Valenciennes Wissel G. Danic voor J. Saez Valenciennes
68' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor R. Gomis Valenciennes
71' Doelpunt Caen Doelpunt Y. El-Arabi met assist van R. Hamouma Caen
73' Gele kaart Caen Gele kaart voor D. Marcq Caen
79' Wissel Valenciennes Wissel B. Angoua voor R. Gomis Valenciennes
88' Gele kaart Caen Gele kaart voor T. Heurtaux Caen
90' Gele kaart Caen Gele kaart voor S. Yatabaré Caen
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Caen
Opstellingen Valenciennes - Caen

Voorbeschouwing Valenciennes - Caen

Valenciennes en Caen treffen elkaar in de 8e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Caen in de Ligue 1 vond plaats op 17 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Valenciennes. Op basis van de afgelopen 4 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Valenciennes als Caen wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.