Nabeschouwing Valenciennes - Lens (1-1) || Ligue 1 2010/2011

Zaterdag 18 september 2010 - 19:00 uur

In de Ligue 1 2010/2011 neemt Valenciennes het zaterdag 18 september 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Lens.

Via de Valenciennes - Lens live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valenciennes - Lens (1-1)

De Ligue 1 2010/2011 wedstrijd tussen Valenciennes en Lens geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 55e minuut dacht Valenciennes op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Samassa. Helaas voor Valenciennes werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Lens dat via R. Boukari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valenciennes - Lens
1
1
LIVE Valenciennes - Lens 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valenciennes - Lens teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor M. Samassa Valenciennes
44' Gele kaart Lens Gele kaart voor G. Sertic Lens
45' Wissel Valenciennes Wissel D. Ducourtioux voor G. Loriot Valenciennes
55' Doelpunt Valenciennes Doelpunt M. Samassa met assist van G. Pujol Valenciennes
57' Wissel Lens Wissel S. Aurier voor É. Chelle Lens
59' Gele kaart Lens Gele kaart voor Marco Ramos Lens
65' Wissel Lens Wissel D. Pollet voor T. Maoulida Lens
73' Wissel Lens Wissel Eduardo voor Marco Ramos Lens
76' Gele kaart Valenciennes Gele kaart voor M. Dossevi Valenciennes
80' Wissel Valenciennes Wissel G. Danic voor M. Dossevi Valenciennes
88' Wissel Valenciennes Wissel V. Aboubakar voor G. Pujol Valenciennes
90' Doelpunt Lens Doelpunt R. Boukari met assist van G. Sertic Lens
90' Gele kaart Lens Gele kaart voor R. Boukari Lens
Video hoogtepunten en samenvatting Valenciennes - Lens
Opstellingen Valenciennes - Lens

Voorbeschouwing Valenciennes - Lens

Valenciennes en Lens treffen elkaar in de 6e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Valenciennes en Lens in de Ligue 1 vond plaats op 25 april 2010 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Lens favoriet. 3 keer wist de ploeg van Valenciennes te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Valenciennes. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.