Nabeschouwing AFC Bournemouth - Everton (2-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 25 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 25 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Everton (2-2)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen AFC Bournemouth en Everton geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Richarlison in de 41e minuut, waardoor Everton met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 56 minuten was het T. Walcott die Everton op een 0-1 voorsprong zette. In de 62e minuut moest AFC Bournemouth verder met een man minder nadat A. Smith een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte M. Keane de voorsprong door in de 66e minuut de 0-2 te scoren voor Everton. In de 75e minuut werd de stand op 1-2 gezet na een benutte penalty van AFC Bournemouth speler J. King. Na 79 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat N. Aké de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE AFC Bournemouth - Everton 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Rode kaart Everton Rode kaart voor Richarlison Everton
55' Gele kaart Everton Gele kaart voor G. Sigurðsson Everton
56' Doelpunt Everton Doelpunt T. Walcott met assist van C. Tosun Everton 0-1
62' Rode kaart AFC Bournemouth Rode kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
65' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Ibe voor D. Brooks AFC Bournemouth
66' Doelpunt Everton Doelpunt M. Keane met assist van G. Sigurðsson Everton 0-2
70' Gele kaart Everton Gele kaart voor C. Tosun Everton
75' Penalty AFC Bournemouth Penalty J. King AFC Bournemouth 1-2
76' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor A. Surman AFC Bournemouth
79' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt N. Aké AFC Bournemouth 2-2
81' Gele kaart Everton Gele kaart voor I. Gueye Everton
84' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor C. Tosun Everton
85' Wissel Everton Wissel Bernard voor T. Walcott Everton
96' Wissel Everton Wissel K. Zouma voor M. Keane Everton
102' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor J. King AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Everton
Opstellingen AFC Bournemouth - Everton
De opstellingen van AFC Bournemouth en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Everton zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.