Nabeschouwing AFC Bournemouth - Huddersfield Town (2-1) || Premier League 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt AFC Bournemouth het dinsdag 4 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Huddersfield Town (2-1)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Roger East geëindigd in een 2-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AFC Bournemouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van C. Wilson. AFC Bournemouth vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Fraser op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 38e minuut wist Huddersfield Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via T. Kongolo. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Huddersfield Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Roger East, waardoor AFC Bournemouth dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Huddersfield Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 1-0
22' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt R. Fraser met assist van C. Wilson AFC Bournemouth 2-0
38' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt T. Kongolo met assist van M. Jørgensen Huddersfield Town 2-1
57' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor A. Mooy Huddersfield Town
61' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor P. Billing Huddersfield Town
62' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor D. Brooks AFC Bournemouth
64' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Daniels AFC Bournemouth
73' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Francis AFC Bournemouth
75' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor T. Kongolo Huddersfield Town
75' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Sabiri voor P. Billing Huddersfield Town
78' Wissel Huddersfield Town Wissel Ramadan Sobhi voor A. Sabiri Huddersfield Town
87' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor R. Fraser AFC Bournemouth
90' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Mousset AFC Bournemouth
93' Wissel AFC Bournemouth Wissel T. Mings voor J. King AFC Bournemouth
94' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Cook AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Huddersfield Town
Opstellingen AFC Bournemouth - Huddersfield Town
De opstellingen van AFC Bournemouth en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.