Nabeschouwing Arsenal - Huddersfield Town (1-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 8 december 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Arsenal het zaterdag 8 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Huddersfield Town (1-0)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door L. Torreira, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Paul Tierney, waardoor Arsenal de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Arsenal - Huddersfield Town 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Xhaka Arsenal
35' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor A. Pritchard Huddersfield Town
38' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor D. Williams Huddersfield Town
38' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Lichtsteiner Arsenal
39' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor T. Smith Huddersfield Town
40' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Papastathopoulos Arsenal
47' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Mustafi Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel A. Iwobi voor S. Lichtsteiner Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel H. Mkhitaryan voor A. Lacazette Arsenal
52' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor J. Hogg Huddersfield Town
60' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor T. Smith Huddersfield Town
66' Wissel Arsenal Wissel Nacho Monreal voor S. Mustafi Arsenal
70' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Durm voor D. Williams Huddersfield Town
80' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Guendouzi Arsenal
83' Doelpunt Arsenal Doelpunt L. Torreira met assist van P. Aubameyang Arsenal 1-0
85' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Bacuna Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Huddersfield Town
Opstellingen Arsenal - Huddersfield Town
De opstellingen van Arsenal en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.