Nabeschouwing Cardiff City - Tottenham Hotspur (0-3) || Premier League 2018/2019

Dinsdag 1 januari 2019 - 18:30 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Cardiff City het dinsdag 1 januari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Tottenham Hotspur (0-3)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-3 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tottenham Hotspur kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van H. Kane. Tottenham Hotspur vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Eriksen op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Tottenham Hotspur, waarmee Son Heung-Min zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na rust nam wat Tottenham Hotspur gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Friend, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Tottenham Hotspur
Balbezit
26%
74%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
6
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
92
122
Gevaarlijke aanvallen
34
36
Passes
290
823
Overtredingen
6
6
Buitenspel
6
2
Corners
5
3
Wissels
3
2
LIVE Cardiff City - Tottenham Hotspur 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
3' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane Tottenham Hotspur 0-1
12' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt C. Eriksen met assist van Son Heung-Min Tottenham Hotspur 0-2
26' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 0-3
46' Wissel Cardiff City Wissel J. Hoilett voor Josh Murphy Cardiff City
53' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Bamba Cardiff City
59' Wissel Cardiff City Wissel J. Ralls voor Víctor Camarasa Cardiff City
72' Wissel Cardiff City Wissel N. Mendez-Laing voor B. Reid Cardiff City
76' Wissel Tottenham Hotspur Wissel O. Skipp voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
86' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Llorente voor D. Alli Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Tottenham Hotspur
Opstellingen Cardiff City - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Cardiff City en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Neil Warnock
Wissels Cardiff City
# Speler Pos.
12 Stefan Oakes K
2 Lee Peltier V
3 Joe Bennett V
8 Joe Ralls M
33 David Junior Hoilett A
24 Gary Madine A
19 Nathaniel Mendez-Laing A
Formatie 4-3-1-2
Coach Mauricio Roberto Pochettino Trossero
Voorbeschouwing Cardiff City - Tottenham Hotspur

Cardiff City en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 21e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 6 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Tottenham Hotspur favoriet. 3 keer wist de ploeg van Cardiff City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cardiff City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cardiff City 0
Winst Tottenham Hotspur 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 16e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 3e plaats.

Tags
Cardiff City - Tottenham Hotspur Opstelling Cardiff City Opstelling Tottenham Hotspur Live Cardiff City - Tottenham Hotspur Live Cardiff City - Tottenham Hotspur kijken Cardiff City - Tottenham Hotspur kijken Live Cardiff City - Tottenham Hotspur stream Cardiff City - Tottenham Hotspur Fox Sports Nabeschouwing Cardiff City - Tottenham Hotspur Uitslag Cardiff City - Tottenham Hotspur Statistieken Cardiff City - Tottenham Hotspur Premier League 2018/2019 Cardiff City - Tottenham Hotspur wedden Cardiff City - Tottenham Hotspur gokken Cardiff City - Tottenham Hotspur Unibet