Nabeschouwing Cardiff City - Wolverhampton Wanderers (2-1) || Premier League 2018/2019

Vrijdag 30 november 2018 - 21:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Cardiff City het vrijdag 30 november 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Wolverhampton Wanderers (2-1)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door M. Doherty, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Cardiff City kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Gunnarsson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 77e minuut zette J. Hoilett zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cardiff City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Cardiff City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - Wolverhampton Wanderers 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt M. Doherty Wolverhampton Wanderers 0-1
61' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rúben Neves Wolverhampton Wanderers
65' Doelpunt Cardiff City Doelpunt A. Gunnarsson met assist van S. Morrison Cardiff City 1-1
66' Wissel Cardiff City Wissel B. Reid voor Josh Murphy Cardiff City
66' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saïss Wolverhampton Wanderers
66' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Diogo Jota voor Hélder Costa Wolverhampton Wanderers
71' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Paterson Cardiff City
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor Adama Traoré Wolverhampton Wanderers
76' Wissel Cardiff City Wissel K. Harris voor H. Arter Cardiff City
77' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hoilett Cardiff City 2-1
82' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Ivan Cavaleiro voor Rúben Vinagre Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Cardiff City - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Cardiff City en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.