Nabeschouwing Crystal Palace - Cardiff City (0-0) || Premier League 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Crystal Palace het woensdag 26 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Cardiff City (0-0)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Crystal Palace en Cardiff City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Crystal Palace dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Lee Probert niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Cardiff City
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
31
9
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
125
90
Gevaarlijke aanvallen
88
39
Passes
487
301
Overtredingen
9
11
Buitenspel
0
3
Corners
12
1
Wissels
1
2
LIVE Crystal Palace - Cardiff City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Bamba Cardiff City
46' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Hoilett Cardiff City
63' Wissel Crystal Palace Wissel C. Wickham voor M. Meyer Crystal Palace
77' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Víctor Camarasa Cardiff City
91' Wissel Cardiff City Wissel A. Gunnarsson voor Víctor Camarasa Cardiff City
91' Wissel Cardiff City Wissel H. Arter voor J. Hoilett Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Cardiff City
Opstellingen Crystal Palace - Cardiff City
De opstellingen van Crystal Palace en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Roy Hodgson
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
1 Julián Speroni K
15 Jeffrey Schlupp V
6 Scott Dann V
2 Joel Ward V
42 Jason Puncheon M
21 Connor Wickham A
14 Jordan Ayew A
Formatie 5-4-1
Coach Neil Warnock
Wissels Cardiff City
# Speler Pos.
12 Stefan Oakes K
18 Greg Cunningham V
7 Harry Arter M
17 Aron Einar Gunnarsson M
11 Josh Murphy M
24 Gary Madine A
19 Nathaniel Mendez-Laing A
Voorbeschouwing Crystal Palace - Cardiff City

Crystal Palace en Cardiff City treffen elkaar in de 19e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Probert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Cardiff City in de Premier League vond plaats op 5 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Crystal Palace favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cardiff City slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 2
Winst Cardiff City 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 14e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crystal Palace - Cardiff City Opstelling Crystal Palace Opstelling Cardiff City Live Crystal Palace - Cardiff City Live Crystal Palace - Cardiff City kijken Crystal Palace - Cardiff City kijken Live Crystal Palace - Cardiff City stream Crystal Palace - Cardiff City Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Cardiff City Uitslag Crystal Palace - Cardiff City Statistieken Crystal Palace - Cardiff City Premier League 2018/2019 Crystal Palace - Cardiff City wedden Crystal Palace - Cardiff City gokken Crystal Palace - Cardiff City Unibet