Nabeschouwing Everton - Watford (2-2) || Premier League 2018/2019

Maandag 10 december 2018 - 21:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Everton het maandag 10 december 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Watford (2-2)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Everton en Watford geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Richarlison, waarmee Everton met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van S. Coleman zorgde ervoor dat Watford op 1-1 kwam te staan in de 63e minuut. In de 65e minuut zette A. Doucouré zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam.

Everton kreeg een penalty toegewezen in de 67e minuut, die werd genomen door G. Sigurðsson. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan. Na 96 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat L. Digne de 2-2 maakte namens Everton.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Everton - Watford 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Everton Doelpunt Richarlison met assist van André Gomes Everton 1-0
27' Gele kaart Everton Gele kaart voor Y. Mina Everton
60' Wissel Watford Wissel Deulofeu voor K. Sema Watford
63' Eigen doelpunt Watford Eigen doelpunt S. Coleman Watford 1-1
65' Doelpunt Watford Doelpunt A. Doucouré met assist van R. Pereyra Watford 1-2
66' Wissel Everton Wissel A. Lookman voor T. Walcott Everton
66' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor Bernard Everton
67' Penalty gemist Everton Penalty gemist G. Sigurðsson Everton
67' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Kabasele Watford
71' Wissel Everton Wissel C. Tosun voor I. Gueye Everton
74' Wissel Watford Wissel N. Chalobah voor I. Success Watford
81' Gele kaart Watford Gele kaart voor N. Chalobah Watford
91' Wissel Watford Wissel A. Mariappa voor Domingos Quina Watford
96' Doelpunt Everton Doelpunt L. Digne Everton 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Watford
Opstellingen Everton - Watford
De opstellingen van Everton en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Watford zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.
Voorbeschouwing Everton - Watford

Everton en Watford treffen elkaar in de 16e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Watford in de Premier League vond plaats op 24 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Everton favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Watford slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Everton 4
Winst Watford 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 7e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 13e plaats.