Nabeschouwing Huddersfield Town - Leicester City (1-4) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Leicester City (1-4)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 1-4 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door Y. Tielemans, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Vardy op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Huddersfield Town vervolgens op 1-2. Het was A. Mooy die vanaf 11 meter wist te scoren in de 52e minuut.

Na 79 minuten werd de voorsprong voor Leicester City vergroot nadat J. Maddison de 1-3 wist te scoren. Na 84 minuten spelen wist Leicester City via T. Kongolo de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Coote.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-4 winst voor Leicester City.

LIVE Huddersfield Town - Leicester City 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
24' Doelpunt Leicester City Doelpunt Y. Tielemans Leicester City 0-1
40' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Stankovič Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor J. Stankovič Huddersfield Town
48' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van Ricardo Pereira Leicester City 0-2
52' Penalty Huddersfield Town Penalty A. Mooy Huddersfield Town 1-2
60' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor A. Pritchard Huddersfield Town
61' Wissel Leicester City Wissel S. Okazaki voor H. Barnes Leicester City
79' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Maddison Leicester City 1-3
81' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor J. Hogg Huddersfield Town
84' Penalty Leicester City Penalty T. Kongolo Leicester City
84' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Vardy Huddersfield Town 1-4
87' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor W. Ndidi Leicester City
93' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor J. Vardy Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Leicester City
Opstellingen Huddersfield Town - Leicester City
De opstellingen van Huddersfield Town en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.