Nabeschouwing Manchester City - Huddersfield Town (6-1) || Premier League 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 14:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester City het zondag 19 augustus 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Huddersfield Town (6-1)

Het Premier League duel tussen Manchester City en Huddersfield Town is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 6-1 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door S. Agüero, waarmee Manchester City met 1-0 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gabriel Jesus op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee S. Agüero zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 43 minuten deed J. Stankovič iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Huddersfield Town werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 48e minuut nadat David Silva namens Manchester City de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 75e minuut was het S. Agüero van Manchester City wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Manchester City mocht T. Kongolo in de 84e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 6-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andre Marriner en eindigde de wedstrijd dus met een 6-1 stand in het voordeel van Manchester City.

LIVE Manchester City - Huddersfield Town 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero met assist van Ederson Moraes Manchester City 1-0
31' Doelpunt Manchester City Doelpunt Gabriel Jesus Manchester City 2-0
35' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero Manchester City 3-0
43' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt J. Stankovič met assist van S. Mounié Huddersfield Town 3-1
46' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Depoitre voor A. Sabiri Huddersfield Town
48' Doelpunt Manchester City Doelpunt David Silva Manchester City 4-1
51' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor P. Billing Huddersfield Town
61' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Diakhaby voor A. Pritchard Huddersfield Town
64' Wissel Manchester City Wissel R. Mahrez voor David Silva Manchester City
69' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Schindler Huddersfield Town
75' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero met assist van B. Mendy Manchester City 5-1
76' Wissel Manchester City Wissel L. Sané voor S. Agüero Manchester City
82' Wissel Manchester City Wissel P. Foden voor İ. Gündoğan Manchester City
84' Wissel Huddersfield Town Wissel Ramadan Sobhi voor S. Mounié Huddersfield Town
84' Eigen doelpunt Manchester City Eigen doelpunt T. Kongolo Manchester City 6-1
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Huddersfield Town
Opstellingen Manchester City - Huddersfield Town
De opstellingen van Manchester City en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester City gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.