Nabeschouwing Manchester City - Manchester United (3-1) || Premier League 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 17:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester City het zondag 11 november 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Manchester United (3-1)

Het Premier League duel tussen Manchester City en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-1 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door David Silva, waarmee Manchester City met 1-0 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Agüero op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Manchester United vervolgens op 2-1. Het was A. Martial die vanaf 11 meter wist te scoren in de 58e minuut.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Manchester City vergroot nadat İ. Gündoğan de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Manchester City.

LIVE Manchester City - Manchester United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Manchester City Doelpunt David Silva met assist van Bernardo Silva Manchester City 1-0
33' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Bernardo Silva Manchester City
42' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
48' Doelpunt Manchester City Doelpunt S. Agüero met assist van R. Mahrez Manchester City 2-0
57' Wissel Manchester United Wissel R. Lukaku voor J. Lingard Manchester United
58' Penalty Manchester United Penalty A. Martial Manchester United 2-1
62' Wissel Manchester City Wissel L. Sané voor R. Mahrez Manchester City
73' Wissel Manchester United Wissel Mata voor Ander Herrera Manchester United
73' Wissel Manchester United Wissel A. Sánchez voor M. Rashford Manchester United
75' Wissel Manchester City Wissel İ. Gündoğan voor S. Agüero Manchester City
86' Doelpunt Manchester City Doelpunt İ. Gündoğan met assist van Bernardo Silva Manchester City 3-1
92' Wissel Manchester City Wissel P. Foden voor David Silva Manchester City
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Manchester United
Opstellingen Manchester City - Manchester United
De opstellingen van Manchester City en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.