Nabeschouwing Newcastle United - Cardiff City (3-0) || Premier League

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de Premier League neemt Newcastle United het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Cardiff City (3-0)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 3-0 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door F. Schär, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Newcastle United vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Schär op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Ayoze Pérez van Newcastle United die de 3-0 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuart Attwell, waardoor Newcastle United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - Cardiff City
Goals
3
0
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
95
113
Gevaarlijke aanvallen
55
53
Passes
370
334
Overtredingen
11
6
Buitenspel
1
0
Corners
7
10
Wissels
1
3
LIVE Newcastle United - Cardiff City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Doelpunt Newcastle United Doelpunt F. Schär met assist van I. Hayden Newcastle United 1-0
46' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Víctor Camarasa Cardiff City
63' Doelpunt Newcastle United Doelpunt F. Schär met assist van J. Lascelles Newcastle United 2-0
64' Wissel Cardiff City Wissel B. Reid voor O. Niasse Cardiff City
82' Wissel Cardiff City Wissel Josh Murphy voor N. Mendez-Laing Cardiff City
85' Wissel Newcastle United Wissel Javi Manquillo voor M. Ritchie Newcastle United
89' Wissel Cardiff City Wissel D. Ward voor C. Paterson Cardiff City
93' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Ayoze Pérez met assist van S. Rondón Newcastle United 3-0
Opstellingen Newcastle United - Cardiff City
De opstellingen van Newcastle United en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Rafael Benítez Maudes
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
41 Freddie Woodman K
19 Javier Manquillo Gaitán V
25 Jamie Sterry V
2 Ciaran Clark V
7 Jacob Murphy M
37 Callum Roberts A
21 José Luis Sanmartín Mato A
Formatie 4-4-2
Coach Neil Warnock
Wissels Cardiff City
# Speler Pos.
12 Stefan Oakes K
18 Greg Cunningham V
23 Kadeem Harris M
11 Josh Murphy M
17 Aron Einar Gunnarsson M
14 Bobby Reid A
9 Danny Ward A
Voorbeschouwing Newcastle United - Cardiff City

Newcastle United en Cardiff City treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stuart Attwell en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Newcastle United en Cardiff City elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 0
Winst Cardiff City 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 18e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Newcastle United - Cardiff City Opstelling Newcastle United Opstelling Cardiff City Live Newcastle United - Cardiff City Live Newcastle United - Cardiff City kijken Newcastle United - Cardiff City kijken Live Newcastle United - Cardiff City stream Newcastle United - Cardiff City Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - Cardiff City Uitslag Newcastle United - Cardiff City Statistieken Newcastle United - Cardiff City Premier League 2018/2019 Newcastle United - Cardiff City wedden Newcastle United - Cardiff City gokken Newcastle United - Cardiff City Unibet