Nabeschouwing Newcastle United - Southampton (3-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 20 april 2019 - 18:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Newcastle United het zaterdag 20 april 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Southampton (3-1)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-1 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Ayoze Pérez, waarmee Newcastle United met 1-0 de leiding nam. Newcastle United vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ayoze Pérez op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 59e minuut wist Southampton de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Lemina.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Newcastle United vergroot nadat Ayoze Pérez de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Newcastle United.

LIVE Newcastle United - Southampton 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Ward-Prowse Southampton
27' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Ayoze Pérez met assist van I. Hayden Newcastle United 1-0
31' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Ayoze Pérez met assist van S. Rondón Newcastle United 2-0
46' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor J. Sims Southampton
46' Wissel Southampton Wissel M. Lemina voor J. Stephens Southampton
59' Doelpunt Southampton Doelpunt M. Lemina met assist van S. Armstrong Southampton 2-1
62' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Oriol Romeu Southampton
64' Wissel Newcastle United Wissel C. Atsu voor M. Almirón Newcastle United
69' Wissel Newcastle United Wissel F. Fernández voor F. Schär Newcastle United
76' Wissel Southampton Wissel S. Long voor D. Ings Southampton
78' Wissel Newcastle United Wissel M. Diamé voor I. Hayden Newcastle United
86' Doelpunt Newcastle United Doelpunt Ayoze Pérez met assist van M. Ritchie Newcastle United 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Southampton
Opstellingen Newcastle United - Southampton
De opstellingen van Newcastle United en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.