Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion (2-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het zaterdag 11 augustus 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Brighton & Hove Albion (2-0)

Het Premier League duel tussen Watford en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 2-0 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door R. Pereyra, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Watford vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Pereyra op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Watford.

LIVE Watford - Brighton & Hove Albion 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor D. Stephens Brighton & Hove Albion
26' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Bong voor Bruno Saltor Brighton & Hove Albion
35' Doelpunt Watford Doelpunt R. Pereyra met assist van J. Holebas Watford 1-0
54' Doelpunt Watford Doelpunt R. Pereyra met assist van J. Holebas Watford 2-0
60' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Y. Bissouma voor P. Groß Brighton & Hove Albion
64' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
71' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Jahanbakhsh voor S. March Brighton & Hove Albion
73' Gele kaart Watford Gele kaart voor J. Holebas Watford
74' Wissel Watford Wissel I. Success voor A. Gray Watford
81' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor K. Sema W. Hughes Brighton & Hove Albion
81' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Bernardo Brighton & Hove Albion
87' Wissel Watford Wissel Kiko Femenía voor R. Pereyra Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Watford - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Watford en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.