Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-1) || Premier League 2018/2019

Woensdag 5 december 2018 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Wolverhampton Wanderers het woensdag 5 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea (2-1)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 2-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door R. Loftus-Cheek, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Jiménez, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette Diogo Jota zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Wolverhampton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Chelsea 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Loftus-Cheek met assist van E. Hazard Chelsea 0-1
37' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saïss Wolverhampton Wanderers
54' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor João Moutinho Wolverhampton Wanderers
59' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jiménez met assist van M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers 1-1
61' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor C. Coady Wolverhampton Wanderers
63' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Diogo Jota met assist van M. Doherty Wolverhampton Wanderers 2-1
64' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Fàbregas Chelsea
65' Wissel Chelsea Wissel Pedro voor Willian Chelsea
65' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor Álvaro Morata Chelsea
68' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Rúben Vinagre Wolverhampton Wanderers
72' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hélder Costa voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
77' Wissel Chelsea Wissel M. Kovačić voor N. Kanté Chelsea
82' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
86' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor O. Giroud Chelsea
88' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Ivan Cavaleiro voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
91' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Marcos Alonso Chelsea
94' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Andreas Christensen Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Chelsea
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Chelsea
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Chelsea

Wolverhampton Wanderers en Chelsea treffen elkaar in de 15e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Chelsea in de Premier League vond plaats op 2 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 5 keer wist de ploeg van Wolverhampton Wanderers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Wolverhampton Wanderers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 1
Winst Chelsea 5
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 13e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 3e plaats.