Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Olimpiyets (1-1) || Russische Premier League 2022/2023

Zondag 17 juli 2022 - 16:30 uur

In de Russische Premier League 2022/2023 neemt Lokomotiv Moskou het zondag 17 juli 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Olimpiyets. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Olimpiyets live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Olimpiyets (1-1)

De Russische Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Olimpiyets geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor T. Suleymanov van FK Nizjni Novgorod. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 28e minuut het veld moest verlaten. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 52 minuten was het W. Isidor die Lokomotiv Moskva op een 1-0 voorsprong zette. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte V. Krotov namens FK Nizjni Novgorod in de 70e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lokomotiv Moskou - Olimpiyets 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Olimpiyets teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor T. Jedvaj Lokomotiv Moskva
25' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
28' Tweede gele kaart FK Nizjni Novgorod Tweede gele kaart voor T. Suleymanov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel V. Krotov voor Milson FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel A. Sharipov voor M. Maiga FK Nizjni Novgorod
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Beka Beka voor A. Karpukas Lokomotiv Moskva
52' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt W. Isidor met assist van A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-0
59' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor A. Beka Beka Lokomotiv Moskva
63' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel D. Stotsky voor I. Berkovskiy FK Nizjni Novgorod
67' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel M. Rakonjac voor F. Kamano Lokomotiv Moskva
70' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt V. Krotov met assist van N. Kalinski FK Nizjni Novgorod 1-1
74' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel K. Shiltsov voor I. Yuldoshev FK Nizjni Novgorod
96' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor A. Sharipov FK Nizjni Novgorod
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Olimpiyets
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Olimpiyets
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Olimpiyets zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Olimpiyets zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Coach Joe Zinnbauer
Formatie 3-4-2-1
Coach Mikhail Galaktionov
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Olimpiyets

Lokomotiv Moskou en Olimpiyets treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Olimpiyets in de Russische Premier League vond plaats op 23 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Olimpiyets slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.