Nabeschouwing Olimpiyets - Ural (1-0) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het zaterdag 2 december 2023 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - Ural (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en Ural is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 1-0 overwinning voor Olimpiyets. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door Nikita Kakkoev, waarmee FK Nizjni Novgorod met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeni Turbin, waardoor Olimpiyets de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Olimpiyets - Ural 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Mamadou Maiga FK Nizjni Novgorod
53' Gele kaart Ural Gele kaart voor Silvije Begić Ural
67' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Juan Manuel Boselli voor Nikoloz Kutateladze FK Nizjni Novgorod
68' Wissel Ural Wissel Danijel Miškić voor Fanil Sungatulin Ural
68' Wissel Ural Wissel Aleksey Kashtanov voor Guilherme Schettine Ural
68' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Vladislav Karapuzov voor Dmitri Zhivoglyadov FK Nizjni Novgorod
81' Wissel Ural Wissel Artem Mamin voor Eric Bicfalvi Ural
87' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilya Kukharchuk voor Edgar Sevikyan FK Nizjni Novgorod
89' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Ilja Zhigulev voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
89' Wissel Ural Wissel Igor Dmitriev voor Timur Ayupov Ural
91' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Nikita Kakkoev met assist van Ilja Zhigulev FK Nizjni Novgorod 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - Ural
Opstellingen Olimpiyets - Ural
De opstellingen van Olimpiyets en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ural zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Olimpiyets - Ural

Olimpiyets en Ural treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 29 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Olimpiyets favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Ural slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Olimpiyets 2
Winst Ural 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 9e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 12e plaats.