Nabeschouwing Rostov - Baltika (2-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Rostov het zondag 19 mei 2024 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Baltika. De wedstrijd wordt gespeeld in Rostov Arena in Rostov.

Via de Rostov - Baltika live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rostov - Baltika (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Rostov en Baltika is onder leiding van scheidsrechter Kirill Levnikov geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rostov. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Kirill Shchetinin, waarmee Rostov met 1-0 de leiding nam. Rostov vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ronaldo op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 48e minuut wist Baltika de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via R. Fernández. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Baltika kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kirill Levnikov, waardoor Rostov dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rostov - Baltika 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rostov - Baltika teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Baltika Gele kaart voor Alex Baltika
33' Doelpunt Rostov Doelpunt Kirill Shchetinin met assist van Egor Golenkov Rostov 1-0
35' Gele kaart Baltika Gele kaart voor R. Fernández Baltika
36' Doelpunt Rostov Doelpunt Ronaldo met assist van I. Aznaurov Rostov 2-0
43' VAR: Afgekeurd doelpunt V. Lisakovich Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel V. Lisakovich Baltika
48' Doelpunt Baltika Doelpunt R. Fernández Baltika 2-1
46' Wissel Baltika Wissel D. Kozlov voor Alex Baltika
46' Wissel Baltika Wissel A. Osipov voor Kirill Kaplenko Baltika
47' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Langovich Rostov
56' Wissel Rostov Wissel Khoren Bayramyan voor Daniil Utkin Rostov
56' Wissel Rostov Wissel Nikolay Komlichenko voor I. Aznaurov Rostov
57' Gele kaart Baltika Gele kaart voor D. Kozlov Baltika
62' Wissel Baltika Wissel D. Rybchinskiy voor Y. Kovalev Baltika
73' Gele kaart Baltika Gele kaart voor K. Andrade Baltika
75' Wissel Baltika Wissel M. Kuzmin voor K. Bistrović Baltika
81' Wissel Rostov Wissel A. Koltakov voor Egor Golenkov Rostov
82' Gele kaart Rostov Gele kaart voor Oumar Sako Rostov
84' Wissel Rostov Wissel V. Melekhin voor Ronaldo Rostov
86' Wissel Baltika Wissel V. Lazarev voor R. Fernández Baltika
88' Gele kaart Baltika Gele kaart voor A. Osipov Baltika
89' Gele kaart Rostov Gele kaart voor A. Koltakov Rostov
Video hoogtepunten en samenvatting Rostov - Baltika
Opstellingen Rostov - Baltika
De opstellingen van Rostov en Baltika zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rostov gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Baltika zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.