Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov (4-1) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 18 mei 2024 - 13:00 uurIn de Russische Premier League 2023/2024 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 18 mei 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov (4-1)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Pavel Kukuyan geëindigd in een 4-1 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door F. Balbuena, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Yuri Gorshkov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette F. Balbuena zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Dinamo Moskva de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Moskva vergroot nadat Bitello de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 93e minuut wist M. Ngamaleu namens Dinamo Moskva de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Pavel Kukuyan bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Krylya Sovetov
Goals
4
1
Balbezit
45%
55%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
9
Schoten op doel
10
2
Aanvallen
65
82
Gevaarlijke aanvallen
50
45
Passes
367
524
Overtredingen
11
10
Buitenspel
3
2
Corners
6
5
Wissels
4
5
LIVE Dinamo Moskva - Krylya Sovetov 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Luis Chávez Dinamo Moskva
17' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Nikolay Rasskazov Krylya Sovetov
29' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt F. Balbuena met assist van J. Carrascal Dinamo Moskva 1-0
40' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Yuri Gorshkov Krylya Sovetov 1-1
47' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
48' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor Roberto Fernández Dinamo Moskva
49' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Saltykov Krylya Sovetov
58' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt F. Balbuena Dinamo Moskva 2-1
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel Franco Orozco voor V. Shitov Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel Maksim Vityugov voor Sergey Babkin Krylya Sovetov
76' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Bitello met assist van J. Carrascal Dinamo Moskva 3-1
81' Wissel Krylya Sovetov Wissel Kirill Pechenin voor Benjamín Garré Krylya Sovetov
81' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladimir Pisarskiy voor Amar Rahmanovic Krylya Sovetov
85' Wissel Dinamo Moskva Wissel N. Marichal voor J. Carrascal Dinamo Moskva
89' Wissel Krylya Sovetov Wissel Denis Yakuba voor Nikolay Rasskazov Krylya Sovetov
93' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt M. Ngamaleu Dinamo Moskva 4-1
90' Wissel Dinamo Moskva Wissel Vyacheslav Grulev voor K. Tyukavin Dinamo Moskva
93' Wissel Dinamo Moskva Wissel Denis Makarov voor Bitello Dinamo Moskva
94' Wissel Dinamo Moskva Wissel Fedor Smolov voor M. Ngamaleu Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Krylya Sovetov
Opstellingen Dinamo Moskva - Krylya Sovetov
De opstellingen van Dinamo Moskva en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov

Dinamo Moskva en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pavel Kukuyan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 29 juli 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 9 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 9
Winst Krylya Sovetov 5
Gelijkspel 3
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 1e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Dinamo Moskva - Krylya Sovetov Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Krylya Sovetov Live Dinamo Moskva - Krylya Sovetov Live Dinamo Moskva - Krylya Sovetov kijken Dinamo Moskva - Krylya Sovetov kijken Live Dinamo Moskva - Krylya Sovetov stream Dinamo Moskva - Krylya Sovetov Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Krylya Sovetov Uitslag Dinamo Moskva - Krylya Sovetov Statistieken Dinamo Moskva - Krylya Sovetov Russische Premier League 2023/2024 Dinamo Moskva - Krylya Sovetov wedden Dinamo Moskva - Krylya Sovetov gokken Dinamo Moskva - Krylya Sovetov Unibet