Nabeschouwing Olimpiyets - CSKA Moskva (2-6) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 20 mei 2024 - 19:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Olimpiyets het maandag 20 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Municipal 1 in Nizhniy Novgorod.

Via de Olimpiyets - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olimpiyets - CSKA Moskva (2-6)

Het Russische Premier League duel tussen Olimpiyets en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Vasili Kazartsev geëindigd in een 2-6 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Ivan Oblyakov, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tamerlan Musaev op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van CSKA Moskva, waarmee Sasa Zdjelar zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 48 minuten deed Dmitriy Stotskiy iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van FK Nizjni Novgorod werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 56e minuut nadat V. Dávila namens CSKA Moskva de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. In de 77e minuut was het Juan Manuel Boselli van FK Nizjni Novgorod wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan CSKA Moskva om te scoren. In de 83e minuut zette Anton Zabolotnyi de stand op 2-5 in het voordeel van CSKA Moskva. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door CSKA Moskva. Het was K. Glebov die in de 90e minuut de stand op 2-6 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Vasili Kazartsev bij een 2-6 eindstand in het voordeel van CSKA Moskva.

LIVE Olimpiyets - CSKA Moskva 2-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olimpiyets - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Ilya Agapov CSKA Moskva
10' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Ivan Oblyakov met assist van Khellven CSKA Moskva 0-1
22' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Tamerlan Musaev met assist van V. Dávila CSKA Moskva 0-2
34' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Dmitriy Zhivoglyadov FK Nizjni Novgorod
37' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Sasa Zdjelar met assist van Tamerlan Musaev CSKA Moskva 0-3
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikita Kakkoev voor Dmitriy Zhivoglyadov FK Nizjni Novgorod
46' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Mateo Stamatov voor Aleksandr Troshechkin FK Nizjni Novgorod
48' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Dmitriy Stotskiy met assist van V. Karapuzov FK Nizjni Novgorod 1-3
56' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt V. Dávila met assist van A. Fayzullayev CSKA Moskva 1-4
59' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikita Kakkoev FK Nizjni Novgorod
63' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Konstantin Kuchaev voor Kirill Glushchenkov FK Nizjni Novgorod
64' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikoloz Kutateladze voor Zé Turbo FK Nizjni Novgorod
71' Wissel FK Nizjni Novgorod Wissel Nikita Ermakov voor V. Karapuzov FK Nizjni Novgorod
75' Wissel CSKA Moskva Wissel Kirill Nababkin voor Ilya Agapov CSKA Moskva
75' Wissel CSKA Moskva Wissel Anton Zabolotnyi voor V. Dávila CSKA Moskva
77' Doelpunt FK Nizjni Novgorod Doelpunt Juan Manuel Boselli met assist van Nikoloz Kutateladze FK Nizjni Novgorod 2-4
81' Gele kaart FK Nizjni Novgorod Gele kaart voor Nikolay Kalinskiy  FK Nizjni Novgorod
83' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Anton Zabolotnyi met assist van A. Fayzullayev CSKA Moskva 2-5
85' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Glebov voor A. Fayzullayev CSKA Moskva
85' Wissel CSKA Moskva Wissel Amirhossein Reyvandi voor Ivan Oblyakov CSKA Moskva
90' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt K. Glebov met assist van Anton Zabolotnyi CSKA Moskva 2-6
92' Wissel CSKA Moskva Wissel Matvey Kislyak voor Víctor Méndez CSKA Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Olimpiyets - CSKA Moskva
Opstellingen Olimpiyets - CSKA Moskva
De opstellingen van Olimpiyets en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Olimpiyets gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Olimpiyets - CSKA Moskva

Olimpiyets en CSKA Moskva treffen elkaar in de 29e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olimpiyets en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 5 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 3 keer wist de ploeg van Olimpiyets te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Olimpiyets. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olimpiyets 1
Winst CSKA Moskva 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olimpiyets op een 14e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 7e plaats.