Nabeschouwing CSKA Moskva - Rubin Kazan' (2-2) || Russische Premier League 2023/2024

Maandag 6 mei 2024 - 19:30 uur



In de Russische Premier League 2023/2024 neemt CSKA Moskva het maandag 6 mei 2024 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Rubin Kazan' (2-2)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen CSKA Moskva en Rubin Kazan' geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door I. Rozhkov, waarmee Rubin Kazan met 0-1 de leiding nam. CSKA Moskva kwam na 39 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Fayzullayev, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Maciej Rybus dacht na 72 minuten te scoren voor CSKA Moskva, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 82e minuut scoorde Rubin Kazan via Aleksandr Lomovitskiy , maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 2-2.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Rubin Kazan'
Goals
2
2
Balbezit
60%
40%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
15
13
Schoten op doel
7
11
Aanvallen
114
90
Gevaarlijke aanvallen
59
29
Passes
623
401
Overtredingen
11
7
Buitenspel
5
3
Corners
7
1
Wissels
4
4
LIVE CSKA Moskva - Rubin Kazan' 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
37' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt I. Rozhkov met assist van Khellven Rubin Kazan 0-1
39' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Fayzullayev met assist van Khellven CSKA Moskva 1-1
48' Wissel CSKA Moskva Wissel Fedor Chalov voor V. Dávila CSKA Moskva
55' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Willyan Rocha CSKA Moskva
57' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Aleksandr Zotov Rubin Kazan
65' Wissel Rubin Kazan Wissel Maciej Rybus voor Rubin Kazan
69' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Fedor Chalov Rubin Kazan 2-1
70' Wissel CSKA Moskva Wissel Ruslan Bezrukov voor Maciej Rybus CSKA Moskva
70' Wissel CSKA Moskva Wissel Tamerlan Musaev voor Anton Zabolotnyi CSKA Moskva
70' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Glebov voor Khellven CSKA Moskva
72' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Maciej Rybus CSKA Moskva
74' Wissel Rubin Kazan Wissel Matvey Lukin voor Willyan Rocha Rubin Kazan
76' Wissel Rubin Kazan Wissel Lazar Randjelovic voor Aleksandr Zotov Rubin Kazan
82' Wissel Rubin Kazan Wissel Oleg Ivanov voor Dmitriy Kabutov Rubin Kazan
82' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Aleksandr Lomovitskiy  met assist van Dardan Shabanhaxhaj Rubin Kazan
84' Wissel Rubin Kazan Wissel Mirlind Daku voor Aleksandr Lomovitskiy  Rubin Kazan 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Rubin Kazan'
Opstellingen CSKA Moskva - Rubin Kazan'
De opstellingen van CSKA Moskva en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Rashid Rakhimov
Basiselftal Rubin Kazan'
# Speler Pos.
22 Yury Dyupin K
4 Aleksandr Martynovich V
15 Igor Vujačić V
27 Aleksey Gritsaenko V
70 Dmitry Kabutov M
51 M
21 Aleksandr Zotov M
6 Uguchukwu Iwu M
31 Maciej Rybus A
99 Dardan Shabanhaxhaj A
44 Mirlind Daku A
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Rubin Kazan'

CSKA Moskva en Rubin Kazan' treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Rubin Kazan' in de Russische Premier League vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Rubin Kazan' slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 11
Winst Rubin Kazan' 8
Gelijkspel 6
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 8e positie staat, terwijl we Rubin Kazan' terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
CSKA Moskva - Rubin Kazan' Opstelling CSKA Moskva Opstelling Rubin Kazan' Live CSKA Moskva - Rubin Kazan' Live CSKA Moskva - Rubin Kazan' kijken CSKA Moskva - Rubin Kazan' kijken Live CSKA Moskva - Rubin Kazan' stream CSKA Moskva - Rubin Kazan' Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Rubin Kazan' Uitslag CSKA Moskva - Rubin Kazan' Statistieken CSKA Moskva - Rubin Kazan' Russische Premier League 2023/2024 CSKA Moskva - Rubin Kazan' wedden CSKA Moskva - Rubin Kazan' gokken CSKA Moskva - Rubin Kazan' Unibet