Nabeschouwing Sochi - Krylya Sovetov (0-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 2 december 2023 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Sochi het zaterdag 2 december 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - Krylya Sovetov (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Sochi en Krylya Sovetov is onder leiding van scheidsrechter Vladimir Moskalev geëindigd in een 0-2 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Roman Ezhov, waarmee Krylya Sovetov met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 94e minuut voor dat Krylya Sovetov via Benjamín Garré op 0-2 kwam te staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov.

LIVE Sochi - Krylya Sovetov 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor Fernando Costanza Krylya Sovetov
30' Wissel Sochi Wissel Ivan Miladinovic voor Vyacheslav Litvinov Sochi
33' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Igor Yurganov Sochi
47' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Artur Yusupov Sochi
61' Wissel Sochi Wissel Artem Makarchuk voor Timofey Margasov Sochi
61' Wissel Sochi Wissel Kirill Zaika voor Yuriy Medvedev Sochi
68' Wissel Krylya Sovetov Wissel Vladislav Shitov voor Vladimir Sychevoy Krylya Sovetov
69' Wissel Krylya Sovetov Wissel Amar Rahmanovic voor Nikita Saltykov Krylya Sovetov
71' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt Roman Ezhov met assist van Glenn Bijl Krylya Sovetov 0-1
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel Nikolay Rasskazov voor Yuri Gorshkov Krylya Sovetov
77' Wissel Krylya Sovetov Wissel Denis Yakuba voor Sergey Babkin Krylya Sovetov
77' Wissel Sochi Wissel Miguel voor Igor Yurganov Sochi
78' Wissel Sochi Wissel Christian Noboa voor Artur Yusupov Sochi
83' Wissel Krylya Sovetov Wissel Ilya Gaponov voor Glenn Bijl Krylya Sovetov
94' Penalty Krylya Sovetov Penalty Benjamín Garré Krylya Sovetov 0-2
93' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Kirill Zaika Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - Krylya Sovetov
Opstellingen Sochi - Krylya Sovetov
De opstellingen van Sochi en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Igor Osinkin
Voorbeschouwing Sochi - Krylya Sovetov

Sochi en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 17e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 23 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Krylya Sovetov favoriet. 6 keer wist de ploeg van Sochi te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Sochi. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sochi 0
Winst Krylya Sovetov 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 5e plaats.