Nabeschouwing St. Mirren - Dundee (2-0) || Schotse Premiership 2023/2024

Woensdag 7 februari 2024 - 21:15 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt St. Mirren het woensdag 7 februari 2024 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Dundee. De wedstrijd wordt gespeeld in The Smisa Stadium in Greenhill Road.

Via de St. Mirren - Dundee live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing St. Mirren - Dundee (2-0)

Het Schotse Premiership duel tussen St. Mirren en Dundee is onder leiding van scheidsrechter Steven McLean geëindigd in een 2-0 overwinning voor St. Mirren. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door Mikael Mandron, waarmee St. Mirren met 1-0 de leiding nam. In de 84e minuut moest James Bolton van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Steven McLean een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest St. Mirren verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep St. Mirren via een goal van Toyosi Olusanya in de 91e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor St. Mirren.

LIVE St. Mirren - Dundee 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd St. Mirren - Dundee teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel St. Mirren Wissel Keanu Baccus voor Hyeok-kyu Kwon St. Mirren
59' Wissel Dundee Wissel Zach Robinson voor Curtis Main Dundee
66' Gele kaart St. Mirren Gele kaart voor James Bolton St. Mirren
67' Wissel Dundee Wissel Ryan Astley voor Lee Ashcroft Dundee
67' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Tony Docherty Dundee
68' Wissel St. Mirren Wissel Lewis Jamieson voor James Scott St. Mirren
68' Wissel Dundee Wissel Scott Tiffoney voor Michael Mellon Dundee
73' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Mikael Mandron St. Mirren 1-0
77' Wissel Dundee Wissel Amadou Bakayoko voor Lyall Cameron Dundee
77' Wissel Dundee Wissel Josh Mulligan voor Malachi Boateng Dundee
84' Rode kaart St. Mirren Rode kaart voor James Bolton St. Mirren
86' James Bolton St. Mirren
87' Wissel St. Mirren Wissel Toyosi Olusanya voor Mikael Mandron St. Mirren
87' Wissel St. Mirren Wissel Charles Dunne voor Lewis Jamieson St. Mirren
91' Gele kaart Dundee Gele kaart voor Josh Mulligan Dundee
91' Doelpunt St. Mirren Doelpunt Toyosi Olusanya met assist van Scott Tanser St. Mirren 2-0
90' Toyosi Olusanya St. Mirren
Video hoogtepunten en samenvatting St. Mirren - Dundee
Opstellingen St. Mirren - Dundee
De opstellingen van St. Mirren en Dundee zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat St. Mirren gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Dundee zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.