Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente (0-0) || Primeira Liga

Zondag 19 januari 2020 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Paços de Ferreira het zondag 19 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Paços de Ferreira en Gil Vicente gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Paços de Ferreira, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Gil Vicente
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
115
113
Gevaarlijke aanvallen
59
39
Passes
382
339
Overtredingen
16
13
Buitenspel
3
3
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Paços de Ferreira - Gil Vicente 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Maracas Paços de Ferreira
61' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
61' Wissel Gil Vicente Wissel Y. Baraye voor B. Kraev Gil Vicente
69' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. S. Welthon voor J. Amaral Paços de Ferreira
69' Wissel Gil Vicente Wissel R. Balde voor Z. Naidji Gil Vicente
72' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor C. Goncalves Gil Vicente
75' Wissel Gil Vicente Wissel J. Afonso voor Lourency Gil Vicente
84' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor H. Ferreira Paços de Ferreira
Opstellingen Paços de Ferreira - Gil Vicente
De opstellingen van Paços de Ferreira en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente

Paços de Ferreira en Gil Vicente treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Paços de Ferreira en Gil Vicente elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Paços de Ferreira 0
Winst Gil Vicente 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 16e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Paços de Ferreira - Gil Vicente Opstelling Paços de Ferreira Opstelling Gil Vicente Live Paços de Ferreira - Gil Vicente Live Paços de Ferreira - Gil Vicente kijken Paços de Ferreira - Gil Vicente kijken Live Paços de Ferreira - Gil Vicente stream Paços de Ferreira - Gil Vicente Fox Sports Nabeschouwing Paços de Ferreira - Gil Vicente Uitslag Paços de Ferreira - Gil Vicente Statistieken Paços de Ferreira - Gil Vicente Primeira Liga 2019/2020 Paços de Ferreira - Gil Vicente wedden Paços de Ferreira - Gil Vicente gokken Paços de Ferreira - Gil Vicente Unibet