Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (2-1) || Primeira Liga 2019/2020

Maandag 20 juli 2020 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Paços de Ferreira het maandag 20 juli 2020 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Portimonense is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 2-1 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door Bruno Santos, waarmee Paços de Ferreira met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Marcelo zorgde ervoor dat Portimonense op 1-1 kwam te staan in de 17e minuut. In de 41e minuut zette Denilson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Paços de Ferreira de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro, waardoor Paços de Ferreira dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Paços de Ferreira - Portimonense 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Bruno Santos met assist van H. Ferreira Paços de Ferreira 1-0
17' Eigen doelpunt Portimonense Eigen doelpunt Marcelo Portimonense 1-1
37' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
41' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Denilson Paços de Ferreira 2-1
46' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Marcelo Paços de Ferreira
46' Wissel Portimonense Wissel J. Martinez voor R. Vaz Te Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Henrique voor F. Cande Portimonense
59' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
61' Wissel Paços de Ferreira Wissel C. Luiz voor Vasco Rocha Paços de Ferreira
61' Wissel Portimonense Wissel M. Ali voor A. Boa Morte Portimonense
61' Wissel Portimonense Wissel B. Costa voor J. Tavares Portimonense
69' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
69' Wissel Paços de Ferreira Wissel Ze Uilton voor H. Ferreira Paços de Ferreira
80' Wissel Portimonense Wissel K. Anzai voor Willyan Portimonense
88' Wissel Paços de Ferreira Wissel Maracas voor Pedrinho Paços de Ferreira
89' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Dener Portimonense
90' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Henrique Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Portimonense
Opstellingen Paços de Ferreira - Portimonense
De opstellingen van Paços de Ferreira en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense

Paços de Ferreira en Portimonense treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 11 januari 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Paços de Ferreira als Portimonense wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 1
Winst Portimonense 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 13e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 16e plaats.