Nabeschouwing Porto - Vitória Setúbal (4-0) || Primeira Liga

Zaterdag 17 augustus 2019 - 22:30 uur

In de Primeira Liga neemt Porto het zaterdag 17 augustus 2019 om 22:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Dragao in Porto.

Via de Porto - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto - Vitória Setúbal (4-0)

Het Primeira Liga duel tussen Porto en Vitória Setúbal is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 4-0 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door Ze Luis, waarmee Porto met 1-0 de leiding nam. Porto vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ze Luis op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Porto, waarmee Ze Luis zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Porto in de 64e minuut, nadat L. Diaz de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Porto.

Wedstrijdstatistieken Porto - Vitória Setúbal
Goals
4
0
Balbezit
63%
37%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
23
6
Schoten op doel
10
5
Aanvallen
145
49
Gevaarlijke aanvallen
46
24
Passes
511
294
Overtredingen
17
15
Buitenspel
0
1
Corners
7
0
Wissels
3
4
LIVE Porto - Vitória Setúbal 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Porto Doelpunt Ze Luis met assist van L. Diaz Porto 1-0
20' Doelpunt Porto Doelpunt Ze Luis met assist van Pepe Porto 2-0
46' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor A. Jorge Vitória FC
46' Wissel Vitória FC Wissel Carlinhos voor L. Vilela Vitória FC
63' Doelpunt Porto Doelpunt Ze Luis met assist van J. Corona Porto 3-0
64' Doelpunt Porto Doelpunt L. Diaz met assist van M. Marega Porto 4-0
67' Wissel Vitória FC Wissel B. Mansilla voor H. Pereira Vitória FC
67' Wissel Porto Wissel S. Nakajima voor R. Baro Porto
72' Wissel Porto Wissel T. Soares voor M. Marega Porto
77' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Mano Vitória FC
78' Wissel Vitória FC Wissel H. Guedes voor K. Hachadi Vitória FC
78' Wissel Porto Wissel F. Silva voor Ze Luis Porto
Opstellingen Porto - Vitória Setúbal
De opstellingen van Porto en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Porto gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Porto - Vitória Setúbal

Porto en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto en Vitória Setúbal elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Porto 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Porto op een 14e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Porto - Vitória Setúbal Opstelling Porto Opstelling Vitória Setúbal Live Porto - Vitória Setúbal Live Porto - Vitória Setúbal kijken Porto - Vitória Setúbal kijken Live Porto - Vitória Setúbal stream Porto - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Porto - Vitória Setúbal Uitslag Porto - Vitória Setúbal Statistieken Porto - Vitória Setúbal Primeira Liga 2019/2020 Porto - Vitória Setúbal wedden Porto - Vitória Setúbal gokken Porto - Vitória Setúbal Unibet