Nabeschouwing Tondela - Vitória Setúbal (0-3) || Primeira Liga

Zondag 26 januari 2020 - 16:00 uur

In de Primeira Liga neemt Tondela het zondag 26 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Setúbal. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Vitória Setúbal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Vitória Setúbal (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Vitória Setúbal is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Vitória Setúbal. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Carlinhos, waarmee Vitória FC met 0-1 de leiding nam. Vitória FC vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Zequinha op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 49e minuut volgde een derde treffer van Vitória FC, waarmee H. Guedes zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Vitória Setúbal dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Vitória Setúbal
Balbezit
58%
42%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
17
6
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
134
55
Gevaarlijke aanvallen
57
21
Passes
451
335
Overtredingen
17
16
Buitenspel
0
4
Corners
11
2
Wissels
3
3
LIVE Tondela - Vitória Setúbal 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Vitória Setúbal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Carlinhos met assist van H. Guedes Vitória FC 0-1
31' Doelpunt Vitória FC Doelpunt Zequinha Vitória FC 0-2
46' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor G. Makaridze Vitória FC
46' Wissel Tondela Wissel Joao Reis voor B. Wilson Tondela
49' Doelpunt Vitória FC Doelpunt H. Guedes Vitória FC 0-3
67' Wissel Tondela Wissel A. Xavier voor J. Rubio Tondela
67' Wissel Tondela Wissel R. Fonseca voor F. Ferreira Tondela
69' Wissel Vitória FC Wissel N. Ghilas voor H. Guedes Vitória FC
80' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Carlinhos Vitória FC
80' Gele kaart Tondela Gele kaart voor A. Xavier Tondela
83' Wissel Vitória FC Wissel N. Pinto voor B. Mansilla Vitória FC
88' Wissel Vitória FC Wissel L. Vilela voor Zequinha Vitória FC
Opstellingen Tondela - Vitória Setúbal
De opstellingen van Tondela en Vitória Setúbal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Vitória Setúbal zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Vitória Setúbal

Tondela en Vitória Setúbal treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Tondela en Vitória Setúbal elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Vitória Setúbal 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 10e positie staat, terwijl we Vitória Setúbal terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Tondela - Vitória Setúbal Opstelling Tondela Opstelling Vitória Setúbal Live Tondela - Vitória Setúbal Live Tondela - Vitória Setúbal kijken Tondela - Vitória Setúbal kijken Live Tondela - Vitória Setúbal stream Tondela - Vitória Setúbal Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Vitória Setúbal Uitslag Tondela - Vitória Setúbal Statistieken Tondela - Vitória Setúbal Primeira Liga 2019/2020 Tondela - Vitória Setúbal wedden Tondela - Vitória Setúbal gokken Tondela - Vitória Setúbal Unibet