Nabeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense (0-0) || Primeira Liga

Vrijdag 23 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Setúbal het vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Moreirense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door , waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren. Qua balbezit waren Vitória Setúbal en Moreirense gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-0 overwinning in het voordeel van .

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Moreirense
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
4
Schoten op doel
0
1
Aanvallen
103
89
Gevaarlijke aanvallen
48
33
Passes
359
360
Overtredingen
19
27
Buitenspel
2
4
Corners
9
6
Wissels
3
3
LIVE Vitória Setúbal - Moreirense 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
38' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor B. Pires Vitória Setúbal
39' Doelpunt Moreirense Doelpunt Moreirense 0-1
56' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor E. Bessa Vitória Setúbal
58' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor S. Vitoria Moreirense
66' Wissel Moreirense Wissel L. Singh voor F. Soares Moreirense
67' Wissel Vitória Setúbal Wissel H. Guedes voor K. Hachadi Vitória Setúbal
70' Wissel Vitória Setúbal Wissel B. Mansilla voor Carlinhos Vitória Setúbal
73' Gele kaart Vitória Setúbal Gele kaart voor B. Mansilla Vitória Setúbal
77' Wissel Moreirense Wissel Nene voor F. Abreu Moreirense
83' Wissel Moreirense Wissel S. Mane voor N. Pedro Moreirense
86' Wissel Vitória Setúbal Wissel Mathiola voor Zequinha Vitória Setúbal
Opstellingen Vitória Setúbal - Moreirense
De opstellingen van Vitória Setúbal en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense

Vitória Setúbal en Moreirense treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Iancu Ioan Vasilica en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Setúbal en Moreirense elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 0
Winst Moreirense 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 16e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Vitória Setúbal - Moreirense Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Moreirense Live Vitória Setúbal - Moreirense Live Vitória Setúbal - Moreirense kijken Vitória Setúbal - Moreirense kijken Live Vitória Setúbal - Moreirense stream Vitória Setúbal - Moreirense Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Moreirense Uitslag Vitória Setúbal - Moreirense Statistieken Vitória Setúbal - Moreirense Primeira Liga 2019/2020 Vitória Setúbal - Moreirense wedden Vitória Setúbal - Moreirense gokken Vitória Setúbal - Moreirense Unibet