Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense (0-0) || Primeira Liga 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 19:00 uur



In de Primeira Liga 2019/2020 neemt Vitória Setúbal het zondag 22 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense (0-0)

De Primeira Liga 2019/2020 wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Vitória Setúbal en Portimonense gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Vitória Setúbal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Portimonense
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
106
133
Gevaarlijke aanvallen
38
38
Passes
388
486
Overtredingen
18
8
Buitenspel
0
2
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Vitória Setúbal - Portimonense 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Wissel Portimonense Wissel Romulo voor Dener Portimonense
43' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Mansilla Vitória FC
57' Wissel Vitória FC Wissel K. Sekgota voor B. Mansilla Vitória FC
69' Wissel Vitória FC Wissel Zequinha voor H. Pereira Vitória FC
71' Wissel Portimonense Wissel Tabata voor M. Moreno Portimonense
74' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor N. Valente Vitória FC
75' Wissel Vitória FC Wissel Mathiola voor K. Hachadi Vitória FC
81' Wissel Portimonense Wissel Iury voor J. Martinez Portimonense
92' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Pires Vitória FC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Setúbal - Portimonense
Opstellingen Vitória Setúbal - Portimonense
De opstellingen van Vitória Setúbal en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense

Vitória Setúbal en Portimonense treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Setúbal en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 19 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Vitória Setúbal als Portimonense wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 2
Winst Portimonense 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 11e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Setúbal - Portimonense Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Portimonense Live Vitória Setúbal - Portimonense Live Vitória Setúbal - Portimonense kijken Vitória Setúbal - Portimonense kijken Live Vitória Setúbal - Portimonense stream Vitória Setúbal - Portimonense Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Portimonense Uitslag Vitória Setúbal - Portimonense Statistieken Vitória Setúbal - Portimonense Primeira Liga 2019/2020 Vitória Setúbal - Portimonense wedden Vitória Setúbal - Portimonense gokken Vitória Setúbal - Portimonense Unibet