Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (0-0) || Primeira Liga

Maandag 12 augustus 2019 - 21:15 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Setúbal het maandag 12 augustus 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Tondela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Tondela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela (0-0)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Tondela geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor J. Semedo van Vitória FC. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 86e minuut het veld moest verlaten. Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Tondela, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Vitória Setúbal, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Kort daarna blies scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Tondela
Balbezit
40%
60%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
6
2
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
85
117
Gevaarlijke aanvallen
39
30
Overtredingen
22
18
Buitenspel
1
1
Corners
3
3
Wissels
3
2
LIVE Vitória Setúbal - Tondela 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Tondela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
24' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Carlinhos Vitória FC
27' Gele kaart Tondela Gele kaart voor B. Wilson Tondela
35' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Zequinha Vitória FC
49' Gele kaart Tondela Gele kaart voor F. Moufi Tondela
58' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor V. Fernandes Vitória FC
63' Wissel Vitória FC Wissel H. Pereira voor Zequinha Vitória FC
63' Wissel Tondela Wissel J. Jaquite voor P. A. Borges da Costa Tondela
70' Wissel Vitória FC Wissel N. Valente voor T. Castro Vitória FC
73' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Mano Vitória FC
80' Wissel Tondela Wissel R. Castillo voor J. Rubio Tondela
81' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor H. Pereira Vitória FC
86' Tweede gele kaart Vitória FC Tweede gele kaart voor J. Semedo Vitória FC
89' Wissel Vitória FC Wissel B. Pires voor Carlinhos Vitória FC
Opstellingen Vitória Setúbal - Tondela
De opstellingen van Vitória Setúbal en Tondela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Tondela zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Tondela

Vitória Setúbal en Tondela treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Vitória Setúbal en Tondela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 0
Winst Tondela 0
Gelijkspel 0
Totaal

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Setúbal - Tondela Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Tondela Live Vitória Setúbal - Tondela Live Vitória Setúbal - Tondela kijken Vitória Setúbal - Tondela kijken Live Vitória Setúbal - Tondela stream Vitória Setúbal - Tondela Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Tondela Uitslag Vitória Setúbal - Tondela Statistieken Vitória Setúbal - Tondela Primeira Liga 2019/2020 Vitória Setúbal - Tondela wedden Vitória Setúbal - Tondela gokken Vitória Setúbal - Tondela Unibet