Nabeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães (1-1) || Primeira Liga

Zondag 1 december 2019 - 18:30 uur

In de Primeira Liga neemt Vitória Setúbal het zondag 1 december 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio do Bonfim in Setúbal.

Via de Vitória Setúbal - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães (1-1)

In de Primeira Liga heeft de wedstrijd tussen Vitória Setúbal en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door Andre Pereira, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Vitória FC kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van N. Ghilas, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Vitória Setúbal - Vitória Guimarães
Goals
1
1
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
15
14
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
80
77
Gevaarlijke aanvallen
45
53
Passes
365
275
Overtredingen
16
16
Buitenspel
0
2
Corners
11
7
Wissels
3
2
LIVE Vitória Setúbal - Vitória Guimarães 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Setúbal - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Andre Pereira met assist van M. Edwards Vitória SC 0-1
62' Doelpunt Vitória FC Doelpunt N. Ghilas met assist van E. Bessa Vitória FC 1-1
69' Wissel Vitória SC Wissel J. C. Teixeira voor D. Poha Vitória SC
74' Wissel Vitória FC Wissel Leandrinho voor E. Bessa Vitória FC
75' Wissel Vitória SC Wissel O. John voor Rochinha Vitória SC
83' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor B. Mansilla Vitória FC
85' Wissel Vitória FC Wissel Mathiola voor B. Mansilla Vitória FC
87' Gele kaart Vitória FC Gele kaart voor Zequinha Vitória FC
88' Wissel Vitória FC Wissel Mano voor Zequinha Vitória FC
89' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor E. Tapsoba Vitória SC
Opstellingen Vitória Setúbal - Vitória Guimarães
De opstellingen van Vitória Setúbal en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vitória Setúbal gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães

Vitória Setúbal en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Vitória Setúbal en Vitória Guimarães elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Vitória Setúbal 0
Winst Vitória Guimarães 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vitória Setúbal op een 13e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Vitória Setúbal - Vitória Guimarães Opstelling Vitória Setúbal Opstelling Vitória Guimarães Live Vitória Setúbal - Vitória Guimarães Live Vitória Setúbal - Vitória Guimarães kijken Vitória Setúbal - Vitória Guimarães kijken Live Vitória Setúbal - Vitória Guimarães stream Vitória Setúbal - Vitória Guimarães Fox Sports Nabeschouwing Vitória Setúbal - Vitória Guimarães Uitslag Vitória Setúbal - Vitória Guimarães Statistieken Vitória Setúbal - Vitória Guimarães Primeira Liga 2019/2020 Vitória Setúbal - Vitória Guimarães wedden Vitória Setúbal - Vitória Guimarães gokken Vitória Setúbal - Vitória Guimarães Unibet