Nabeschouwing Arouca - Vitória Guimarães (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het zaterdag 18 september 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Vitória Guimarães (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Arouca en Vitória Guimarães geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door R. Quaresma, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Silva op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 75e minuut wist Arouca de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via O. Dabbagh.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Arouca nadat Pite in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Arouca - Vitória Guimarães 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Vitória SC Doelpunt R. Quaresma met assist van O. Estupinan Vitória SC 0-1
23' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor J. Fernandes Vitória SC
37' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor R. Quaresma Vitória SC
54' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Thales Arouca
59' Wissel Arouca Wissel Pite voor E. Kouassi Arouca
59' Wissel Arouca Wissel Arsenio voor Quaresma Arouca
65' Wissel Vitória SC Wissel R. Lameiras voor R. Quaresma Vitória SC
71' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor Eugeni Arouca
72' Doelpunt Vitória SC Doelpunt T. Silva met assist van Rafa Vitória SC 0-2
75' Doelpunt Arouca Doelpunt O. Dabbagh Arouca 1-2
78' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor O. Estupinan Vitória SC
78' Wissel Vitória SC Wissel A. Almeida voor Andre Vitória SC
80' Wissel Arouca Wissel T. Esgaio voor T. Araujo Arouca
80' Wissel Arouca Wissel Adilio voor A. Bukia Arouca
87' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor T. Silva Vitória SC
94' Doelpunt Arouca Doelpunt Pite met assist van Arsenio Arouca 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Vitória Guimarães
Opstellingen Arouca - Vitória Guimarães
De opstellingen van Arouca en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Vitória Guimarães

Arouca en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 7 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 5 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Vitória Guimarães 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 13e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 10e plaats.