Nabeschouwing Belenenses - Gil Vicente (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Belenenses het zaterdag 18 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dr. Magalhães Pessoa in Leiria.

Via de Belenenses - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Gil Vicente (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Belenenses en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Z. Frelih zette Belenenses op een 1-0 voorsprong in de 83e minuut van de wedstrijd. Lange tijd leek het erop dat Gil Vicente het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk G. Aburjania die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Belenenses - Gil Vicente 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Talocha Gil Vicente
12' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pedrinho Gil Vicente
25' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Carvalho Gil Vicente
35' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor S. Sithole Belenenses
38' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Carraca Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel A. Camara voor C. Akas Belenenses
58' Wissel Belenenses Wissel T. Phete voor Carraca Belenenses
58' Wissel Belenenses Wissel T. Boni voor R. Camacho Belenenses
58' Wissel Belenenses Wissel A. Ndour voor S. Sithole Belenenses
63' Wissel Gil Vicente Wissel Murilo voor S. Lino Gil Vicente
68' Wissel Gil Vicente Wissel B. Hanne voor B. Aouacheria Gil Vicente
83' Eigen doelpunt Belenenses Eigen doelpunt Z. Frelih Belenenses 1-0
86' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Safira Belenenses
86' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor K. Fujimoto Gil Vicente
86' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor Carvalho Gil Vicente
92' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt G. Aburjania met assist van Murilo Gil Vicente 1-1
95' Wissel Belenenses Wissel N. Pedro voor Safira Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Gil Vicente
Opstellingen Belenenses - Gil Vicente
De opstellingen van Belenenses en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Gil Vicente

Belenenses en Gil Vicente treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 26 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Belenenses favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Gil Vicente 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 18e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 8e plaats.