Nabeschouwing Benfica - Paços de Ferreira (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 9 januari 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Benfica het zondag 9 januari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica in Lisboa.

Via de Benfica - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Paços de Ferreira (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 2-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Denilson in de 47e minuut, waardoor Paços de Ferreira met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 50 minuten was het J. Mario die Benfica op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Benfica via een goal van A. Grimaldo in de 75e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Benfica.

LIVE Benfica - Paços de Ferreira 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Benfica Gele kaart voor N. Otamendi Benfica
47' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor F. Fonseca Paços de Ferreira
47' Rode kaart Paços de Ferreira Rode kaart voor Denilson Paços de Ferreira
50' Doelpunt Benfica Doelpunt J. Mario Benfica 1-0
55' Wissel Paços de Ferreira Wissel Lucas Silva voor J. Delgado Paços de Ferreira
55' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor H. Ferreira Paços de Ferreira
57' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
59' Wissel Benfica Wissel D. Nunez voor G. Ramos Benfica
73' Wissel Benfica Wissel V. Lazaro voor Gilberto Benfica
73' Wissel Benfica Wissel P. Bernardo voor Everton Benfica
73' Wissel Paços de Ferreira Wissel L. Bastos voor Ze Uilton Paços de Ferreira
75' Doelpunt Benfica Doelpunt A. Grimaldo met assist van H. Seferovic Benfica 2-0
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor S. Eustaquio Paços de Ferreira
83' Wissel Benfica Wissel D. Goncalves voor H. Seferovic Benfica
83' Wissel Benfica Wissel A. Taarabt voor J. Mario Benfica
90' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
91' Gele kaart Benfica Gele kaart voor P. Bernardo Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Paços de Ferreira
Opstellingen Benfica - Paços de Ferreira
De opstellingen van Benfica en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Benfica gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Benfica - Paços de Ferreira

Benfica en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 10 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 24 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 24
Winst Paços de Ferreira 2
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 3e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 10e plaats.