Nabeschouwing Boavista - Portimonense (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 12 september 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Boavista het zondag 12 september 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Portimonense (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Boavista en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 45e minuut door Carlinhos, waarmee Portimonense met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Boavista het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk P. Musa die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Boavista - Portimonense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor W. Aponza Portimonense
45' Doelpunt Portimonense Doelpunt Carlinhos met assist van F. Cande Portimonense 0-1
46' Wissel Boavista Wissel Y. Njie voor K. Gorre Boavista
50' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Carlinhos Portimonense
59' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Willyan Portimonense
60' Wissel Boavista Wissel I. Vukotic voor S. Perez Boavista
61' Wissel Portimonense Wissel Lucas voor Ewerton Portimonense
62' Wissel Portimonense Wissel A. Renato Junior voor W. Aponza Portimonense
68' Gele kaart Boavista Gele kaart voor G. Affonso Boavista
72' Wissel Boavista Wissel F. Ferreira voor Y. Hamache Boavista
73' Wissel Boavista Wissel P. NTep voor P. Malheiro Boavista
74' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor F. Cande Portimonense
78' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor L. Possignolo Portimonense
82' Gele kaart Boavista Gele kaart voor J. Porozo Boavista
82' Wissel Portimonense Wissel A. Boa Morte voor I. Angulo Portimonense
86' Wissel Boavista Wissel T. Morais voor G. Affonso Boavista
87' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor Anderson Portimonense
87' Wissel Portimonense Wissel d. B. Relvas Vito Oliveira F. voor F. Cande Portimonense
92' Doelpunt Boavista Doelpunt P. Musa met assist van P. NTep Boavista 1-1
96' Gele kaart Boavista Gele kaart voor R. Abascal Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Portimonense
Opstellingen Boavista - Portimonense
De opstellingen van Boavista en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Boavista gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Boavista - Portimonense

Boavista en Portimonense treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter André Filipe Domingues Narciso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 15 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Boavista 4
Winst Portimonense 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 6e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 8e plaats.